Goed en snel als altijd. Zowat de enige webwinkel die ook daadwerkelijk doet wat ze belooft. Best bijzonder...

Zeer goed geholpen

Wij komen zeker een keer terug

Concequent

Doen wat ze zeggen.

zeer goed

goede kwaliteit fijne broeken, voor een goede prijs , levering is goed en snel met een persoonlijke boodschap en een kleine attentie er bij. ben blij mee. voor goede kwaliteit en service ben je hier op het goede adres.

Zeer snelle en goede levering

Erg goede maatvoering !!

Ziet er altijd keurig uit. De stroopwafel als extraatje,delen we altijd samen. Echt leuk,houden zo.

Kleding bestellen gaat makkelijk via de site. Volgende dag al geleverd. Super.

Duidelijke site en heel gemakkelijk om te bestellen. Je ziet precies wat er wel en wat er niet op voorraad is. Toppie

Snelle levering van bestelling in goede verpakkingsmateriaal. Prima kwaliteit kleding.

Betalingssysteem niet in orde!

Wederom kon de bestelling niet via IDeal op de site van VanDal uitgevoerd worden. Dit probleem heb ik al een keer of 4 a 5 aan VanDal doorgegeven (met bewijsstukken) echter kennelijk heeft men helemaal niet de behoefte de systemen in orde te brengen. Kortom; de kleding is prima maar de financiele dienstverlening slecht. Kost mij bij ieder bestelling € 1,95 extra om te betalen via Klarna. Is mij inmiddels al een keer of 5 a 6 overkomen. Bij contact hierover met de klantenservice toont men zich altijd verbaasd over dit probleem maar oplossen ho maar.

Goede kwaliteit en snelle leverin

Snelle levering van kwalitatief goede producten

Snel en gemakkelijk online winkelen met een zeer snelle levering. Alleen jammer dat ik iets had besteld wat later niet op voorraad bleek was onduidelijk op de website waardoor ik onnodig moest bellen. Duurde best lang maar werd wel goed geholpen.

Super goed

Duidelijk en professioneel

Alles perfect geregeld en keurig verzorgd.ik ben een zeer tevreden klant

Snelle levering, kleuren echter niet goed zichtbaar, dus artikelen daarom terug gestuurd

Allemaal top ook het personeel is top kom er graag

Alles klopt,

De levertijd bij winkels zou korter moeten.

Klasse

Vriendelijk behulpzaam personeel.snelle levering en goede service

Zonder problemen kunnen terug sturen de schoenen waren te smal

Zie reden

snel en correct

Voor mij is de winkel in Doetinchem een vertrouwde plek geworden waar ik altijd iets moois vind en goed wordt geadviseerd en geholpen. Ook online bestellen gaat altijd goed, maar omdat ik vaak niet thuis ben haal ik het af in de winkel. Dan kan ik het meteen passen en de verpakking achterlaten.

bijzonder prettig en gemakkelijk

Goede kwaliteit en snelle levering

Duidelijke website, snel geleverd

Een winkel om vaker terug te komen

Een vriendelijk geduldig en hulpvaardige dame die ons geholpen heeft

correcte en accurate afwerking van mijn online bestelling.

Ik heb alleen online gekocht en dus ook alleen online ervaring en die was uitstekend.

Mooie kleding. Prijs en kwaliteit komen goed overeen.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda