Super geholpem

Super geholpen

Op tijd en juiste product, alleen verpakking mag wat kleiner

Zeer goed geregeld

Berichten kwamen allemaal op tijd

Overzichtelijk en snel geleverd

Veel aandacht aan klantvriendelijkheid, snelle levering en leuk kaartje en een stroopwafel bij de bestelling

Vriendelijk geholpen, aandacht voor klant.

Zeer vriendelijke dames.

Perfect geholpen.

Prima afhandelingen product

Zeer goede ervaring en een uitstekende service

Ik had mijn bestelling met 2 dagen binnen in een keurig pakket. Tevens papieren als het niet goed mocht zijn om terug te sturen. Perfecte levering

Snel geleverd prima producten (schoenen) Én de bekende stroopwafel

Ik heb nu al diverse kleding en schoenen bij van Dal mode gekocht en ben heel positief. En altijd ,leuk om een stroopwafel te ontvangen.

Goede ervaring

Perfect en goede kwaliteit

Hebben het goed voor elkaar!

Artikel was tijdelijk uitverkocht maar kreeg zoals beloofd een mail toen het weer voorradig was. Gelijk besteld en de volgende dag was het er al!

Prima goederen en service.

Perfect.

NOG NIET geleverd

Op 29-6 bericht gekregen dat het artikel verzonden is. Op 6-7 nog geen bericht dat ik het artikel kan afhalen in de winkel.

Verkeer gegaan

Ze hebben de verkeerde schoenmaat in de doos gedaan . Nieuwe besteld hopelijk gaat het nu goed . Maar ja een fout maken doen we allemaal wel eens .

Blij met jullie!

Fijne assistentie van het winkelpersoneel. Top! En mooie collectie Eerst elders rondgekeken, maar bij jullie geslaagd

Snel kunnen bestellen en een prima product

Bestellen geen probleem, prima jas van goede kwaliteit. Mogelijk kan de levering iets sneller, nu 4 werkdagen.

n.v.t.

ik ben goed geholpen, en wat niet op voorraad was is besteld. goed personeel en altijd even vriendelijk. En de koffie staat altijd klaar. ik kom al jaren bij Van Dal in Roermond. Groet Jeu Gielen

Goed bedrijf

heel goed

goed persoonlijk advies

Ze doen wat ze beloven.

De bestelling was precies op wens!

Goed zoals we gewend zijn

Prima overhemd van Marvelis. Ik heb vaker iets van Marvelis in de winkel in Nijmegen gekocht en wist dus dat de maat en de kwaliteit goed zou zijn. En mijn naam begint met een V, dus de V op het borstzakje is een leuke extra ;-) Jammer dat de winkel in Nijmegen opgeheven is.

Goed.

Mijn ervaring is goed wordt snel geregeld als je een hekel aan winkelen is dit de uitkomst.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda