Snel geleverd en ook makkelijk om het eventueel terug te sturen en kwaliteit van de kleding ook prima

Fijn bedrijf om te winkelen. Zowel in de winkel als via internet. Snelle service, afspraken worden nagekomen en vriendelijk personeel.

zeer tevreden

conform afspraak geleverd in goede verpakking

Fijne zaak met fantastisch personeel!

Fantastische zaak. Heel goed geholpen!!

Vlotte levering

Vlotte levering in 1 dag.

Erg vlug bezorgd en netjes verpakt. Er zat zelfs nog een verrassing bij.

Altijd geslaagd

Fijn contact met klant. Niets is teveel. Enorme keuze. Zeer tevreden, elke keer weer@

Geweldige service.

Geweldige service.

Goed geholpen

Heel tevreden

We zijn altijd heel tevreden over de kleding en levering. Zijn graag klant !

Redelijk geregeld!

Alleen in winkel afhalen mét digitale bevestiging en niet alléén legitimatie bleek noodzakelijk! Moet duidelijker worden aangegeven of maakt de winkel zelf die eis??

oke

oke

Prettig,

Wat fijn is aan de webwinkel dat je bijna niet misgrijpt, wat in de fysieke winkels wel kan gebeuren, is mij al eens meerdere malen overkomen, niks ten nadele van de fysieke winkel uiteraard, alleen ik moet er een redelijk stuk voor rijden. Voorheen was in mijn woonplaats een filiaal van vDal maar door beleid? is deze er niet meer. Ook in andere fysieke winkels daardoor mijn kleding gekocht. Verder wel teverden.

Netjes geleverd

snelle en correcte levering

Gewoon goed

Van Dal gewoon goed

Snelle afhandeling

klantvriendelijk. Ervaren, hulpvaardig personeel.

Aandachtige zorg. Keuze voldoende aangeprezen om tenslotte tot aankoop over te gaan.

Super service !!

Mooie winkel, prima gevonden wat ik zocht, maat was er niet maar werd enkele dagen later in de winkel bezorgd. Vriendelijk personeel.

Super service

Snelle levering en goede kwaliteit !!!

Probleem bij logistiek uitstekend opgelost.

super

ze zitten als gegoten

TOP; betrokken, kundig en vriendelijk

Ik was op zoek naar een nieuwe outfit voor een bruiloft en ik ben super geassisteerd door de medewerker van filiaal Goes. Niet alle kleding die ik wilde was in mijn maat beschikbaar maar werd meteen - via de webshop - intern besteld en was de volgende werkdag binnen.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda