Makkelijk te bestellen en betalen. Product snel geleverd

Goeie kwaliteit

Snelle levering en goeie kwaliteit

Ik denk weinig te verbeteren goed en snel bezorgt en nog een lekkere stroopwafel erbij Heel goed.,

Zeer goed geholpen en geadviseerd

Altijd goed geholpen en zeer vriendelijk personeel

Zeer Goed

Alleen een kleine opmerking als er iets word besteld wat ik dan via de winkel laat komen, zou ik een mail krijgen als zij het binnen hebben bij de winkel maar dat hadden zij niet gedaan bij de winkel die het binnen hadden gekregen zodat ik heb moeten informeren bij de bezorgering als zij het verstuurd hebben. Voor de rest ben ik heel te vrede met de artikelen.

artikel in bestelling genomen, binnen enkele dagen in huis

in de winkel artikel besteld, super snel in huis.

Duidelijke communicatie over voortgang van levering

Artikel in de winkel besteld en betaald. Status levering werd duidelijk gecommuniceerd. Fijne werkwijze! En niet te vergeten, als vaste klant profiteer je van een vast klantenkorting.

Altijd goed .

correct en sneller dan verwacht

Dit maak je niet vaak meer mee

Twee weken geleden een jas bij Van Dal in de vestiging Zoetermeer gekocht. Eergisteren kreeg ik per email een folder met aanbiedingen binnen waarin stond dat mijn jas 50% goedkoper was. Dat zijn nooit leuke momenten in een mens' leven dus direct een mail naar de klantenservice gestuurd. Nog diezelfde middag ontving ik een telefoontje van de shopmanager met het verzoek naar de winkel te komen want het verschil zou dan contant uitbetaald worden. Kijk, hier wordt een consument nu echt blij van. Chapeau Van Dal en dan met name de shopmanager in de Dorpsstraat in Zoetermeer.

Het ruilen van polo waarvan de kraag te snel verkleurde.

De klantenservice krijgt van mij een 10, heel snel een nieuwe polo, de oude mocht ik houden, daarbij kreeg ik een tip om het de volgende keer, het te voorkomen. Geweldig de service dat krijg je vaak niet.

snelle verwerking van mijn bestelling

Van huis uit prima kunnen regelen

Geweldig assortiment en fantastische service!

Zowel mijn recente bezoek aan de winkel als de webshop is uitstekend bevallen. Vriendelijkheid en service zijn bij Van Dal vanzelfsprekend.

Het bestelde artikel is prima en conform de verwachting; de bezorging was zeer slecht.

Op track en tracé het eerste bericht: hele middag thuis gebleven, niks gebeurd; 2e dag : uiterlijk voor 6 uur zou bezorgd worden , op de test-lijn gestopt op 5 uur. Weer uitgesteld naar maandag: zou uiterlijk voor 6 uur bezorgd worden; noppes! Werd uiteindelijk om 20.00 uur bezorgd/afgegeven bij de receptie-balie….. DHL heeft bij deze bestelling een zeer, zeer slechte beurt gemaakt en de uiteindelijke levering risicovol gedropt aan de balie; zonder kennisgeving.

Snelle service en genoeg keuze

Prima service en fijn winkelen

Fijn geholpen in de winkel, en internet zending binnen paar dagen in huis.

Goede zaak

Wij worden bijna altijd goed geholpen

Prima klantvriendelijke benadering!

Collectie en personeel al vele jaren naar onze tevredenheid.

Heel betrokken en professioneel geholpen

In Roosendaal staat personeel die zeer bekwaam zijn. Niets was te veel. Prima afhandeling. Komen hier zeker terug.

Goed en snel

Goede snelle vriendelijke afhandeling van de bestelling; prima kwaliteit.

Helemaal TOP

Service in de winkel in Nieuwegein was echt top. Verkoper dacht super goed mee. Erg vriendelijk.

Wat besteld is goed.

Gijzenveld 6