Altijd goed geleverd en retour kunnen sturen!

Ik bestel regelmatig voor mijn man of vader en altijd wordt het op tijd geleverd en netjes met iets lekkers erbij. Vooral de dropjes waren heerlijk. Ons favoriete merk is Casa Moda en is altijd goed. Ik heb 1 keer iets moeten retourneren en de afhandeling hiervan ging ook netjes.

Dat niet-leveren vooraf telefonisch wordt gemeld, vind ik heel netjes en werd zeker op prijs gesteld

Vriendelijk behulpzaam deskundig personeel

Goed geholpen, leuke korting (25%)

Prettige geholpen.

Goede service en een lekker kopje koffie.

ontspannen winkel

Vind het een plezierige winkelen alleen jammer dat de grote maten snel zijn uitverkocht. Ps E-mailadres is een oude die ik niet vaak gebruikt

gewoon goed

gewoon goed

Vriendelijk en kundig personeel

Onze ervaring is dat we elke keer goed worden geholpen en we weer tevreden naar huis gaan met goede aanschaf

Ruim assortiment, vriendelijk en behulpzaam personeel

We hebben via de winkel een blouse besteld, goed geregeld en sneller als gedacht in de winkel

Het scheelt 100km

De aanbieding van polo’s aantrekkelijk, maar om de gewenste artikel te bemachtigen was een hele klus

Klantvriendelijke winkel

Altijd vriendelijke verkoopsters, je wordt als klant steeds goed geholpen

In goede orde ontvangen

Keurig verzorgd

heel goed

deze was heel goed ben er blij mee zal het nu ook door geven aan mijn kinderen dank U

Klant vriendelijke en goede service

Goede en snelle service

Fijn geholpen.

Ondanks dat het druk was werden we fijn en op leuke manier geholpen.

Goed assortiment, vakkundig personeel

De ontvangst isaltijd vriendelijk. De verkoopster / verkoper altijd behulpzaam met je keuze. Verder een uitstekende after sales service.

Prima hemden snel geleverd

Idem

Alles is perfect verlopen.

Netjes en vriendelijk. Goed geregeld

zeer goed

altijd netjes op tijd keurig in gepakt bij retour snel het geld terug gestort Wij zijn zeer tevreden Gr Fam vd Perk

Jas in de winkel in de juiste kleur niet op voorraad. Meteen door personeel voor mij besteld en binnen enkele dagen kon ik hem ophalen. Prima geregeld.

uitstekend

mooie winkels met heel veel keus van kleding voor Jong en Oud. met vriendelijk personeel en heel behulpzaam met je keuze maken welke kleding bij je past.

Seer goed

Vriendelijk personeel

Word goed geholpen

Spullen prima vervoer waardeloos

de spullen die besteld zijn zijn prima maar aanlevering ronduit slecht er stond op bewijs truck and tracing afgeleverd bij buren Zelf geen bericht in bus gekregen Na 2 dagen navraag te doen bij buurman bleek het daar niet te liggen Hij keek ook in de tussengang bij hem omdat chauffeurs pakket soms over poort gooien maar daar lag niks< ik denk dat zal ik ook eens en ja hoor daar lag mijn pakket helemaal doorweekt na 2 dagen Heb alles uitgepakt en omdat alles goed was in de droger gedaan en gehouden maar dit is ronduit waardeloos van jullie vervoerder

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda