prima service

geweldige service, mooi op tijd, goede communicatie

Zeer behulpzaam en deskundig

Vest niet in de winkel. Werd netjes online besteld voor mij.

Klantvriendelijk en service gericht

Zorgvuldig verpakt met een persoonlijk kaartje van de medewerker. Klantgerichter kan haast niet.

Heel fijn winkelen

Omdat mijn man niet van winkelen houd , bestel ik voor hem kleding bij van Dal. Ik vind het wel jammer Dat pantalons niet met bijpassende overhemden bij elkaar staan.

Prima hoor.

Artikelen zijn netjes verpakt, en goed bezorgd. Jammer dat alleen de blouse veel te klein is voor regular fit, zit zelfs strak om mijn armen. Dus die gaat retour.

Vriendelijk personeel, ruime keus.

Service en kwaliteit ongeëvenaard

Voor het eerst binnengelopen, omdat mijn zoon een gala pak moet hebben. De dames van de winkel hebben ons een ruim één uur lang geholpen met vele tips. Mijn zoon mocht alles passen en beoordelen. En dan kan je ook nog de lengte van de broek op maat laten maken. Tijdens het passen heb ik een lekker kopje thee mogen drinken. Een winkel met nog echte kwaliteit en service. Je slaagt gegarandeerd!

Mooie jas gekocht een Bartlett Geel.

In de winkel mijn jas gezien ,mijn maat was niet aanwezig . Deze toen via de Web winkel bestel .dat ging prima. Netjes in een mooie verpakking ontvangen . Zeer tevreden .

Mijn ervaringen met Van Dal Mannenmode zijn bijzonder goed.

Zo kan ik thuis, op een ontspannen manier tot een goede keuze komen

Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam

Wij zijn heel prettig en behulpzaam geholpen door uw personeel en zijn weer goed geslaagd

Heel fijn geholpen.Een mooie winkel en veel mooie en leuke kleding

En betaalbaar.

Goede service snelle levering

Product in de winkel niet de goede maat direct op gestuurd naar mijn adres in goede staat

Snelle en correcte service

Er is zelfs sneller geleverd, dan aangegeven werd. Goede verpakking van artikelen, zodat er niets mee kan gebeuren.

Ik kan er goed slagen vooral als die man er is in etten-leur

Ik ga er graag heen Ben ook zo geslaagd En dat wil ik zo houden

Altijd goede ervaringen gehad , vriendelijk personeel en heel behulpzaam

is goed

Is goed maar ga graag naar de winkel zelf.

Goede services

Mooie kwaliteit en pasvorm

Prettig geholpen in de winkel en snel geleverd

prima geregeld

Geweldig vlotte levering en goede service

Prima kwaliteit tegen een gunstige prijs, maar vooral goede service

Jas past perfect

De verzending verliep vlot en een fijne jas is de goede maat

Deskundig en vriendelijk

Zeer te vreden

Fijne zaak voor mijn kleding

Nette snelle levering en retourzending perf3ct

Zoals gemeld snelle levering, 2 overhemden besteld beide XL maar 1 viel kleiner uit, retour gestuurd prima en geld binnen 3 dagen retour

Goede service vanuit winkel naar levering via internet!!

Geen levering mogelijk in de winkel. Gebruik gemaakt van de (goede) service om het artikel via internet geleverd te krijgen. Was binnen enkele dagen gebeurd.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda