Vriendelijk geholpen

Prettige site met prima keuze en vooral uitstekende service! Toen ik bijvoorbeeld ontdekte dat mijn adres verkeerd werd weergegeven door de pakketdienst en ik dat per mail meldde werd alles in het werk gesteld om het in orde te krijgen. Mijn bestelling kwam op de aangegeven dag op de juiste bestemming aan. TOP!!!

Uitstekende service

Een (web)winkel waar service en vriendelijkheid nog hoog in het vaandel staat

Snelle service in een korte tijd

Bestellen ging makkelijk, levering was snel.

Goede kwaliteit

Blij datik jullie heb gevonden top mooi geregeld mooie kwaliteit

Keurige broek

Het was een goeie broek, dus bestel je lekker weer dezelfde

Bestelling netjes verwerkt.

Aanvankelijk naar filiaal Dordrecht geweest. Maat niet voorradig. Daarom via site besteld.

Ideale Onestop kleding zaak.

Goed assortiment herenkleding zodat er altijd wel een zeer goed passend setje te vinden is.

Teleurgesteld

Mijn man kreeg voor zijn verjaardag een vest was de kleur niet meer in de winkel. Het werd door de verkoopster besteld en idd kreeg hij een dag voor zijn verjaardag binnen. Toen ik het uitpakte schrok ik, het vest was ontzettend verkreukeld en dat voor van 99,95 euro na een dag uithangen waren de kreukels nog niet eruit. Ik heb hem moeten persen. Zal de volgende keer niet meer bestellen als ze het niet voorradig in de winkel is. Jammer we zijn al jaren vaste klant. U begrijpt mij teleurstelling.

snelle bezorging met het juiste product.

Ik had al eerder deze broek gekocht in een andere kleurt, dus ik wist ook de maat . Daarom ging dit fantastisch.

Snel en netjes

Is gewoon goed

Altijd een genot om bij van Dal mannenmode kleding te kopen.

Prima geholpen en op een zeer prettige manijr

Snelle levering en correcte afhandeling.

De bestelling werd eerder geleverd dan aangegeven op de website. Helaas moeten retourneren maar ben via e-mail op de hoogte gehouden en had binnen 4 dagen mijn geld terug.

De levering was prima jammer iets te klein

Prima service, fijne kwaliteit

Goede site en vriendelijke en hulpvaardige verkoopsters.

Slechte ervaring

Slechte ervaring bij de levering en een vervelend gesprek/email met de klantenservice, wat tot gevolg heeft dat wij niet meer bij jullie gaan kopen. Verder contact wordt niet meer op prijs gesteld.

Vlot en goed

Vlot, goede pasvorm en kwaliteit.

Gewoon goed zoals altijd.

Gewoon goed zoals altijd.

Goede zaak

Ik heb n broek besteld bij van dal mode. Goede pasvorm zit fijn. N fijne broek

Geweldig bedrijf

Altijd keurig op tijd geleverd, een leuk briefje erbij en niet te vergeten.....de heerlijke stroopwafel!!!

Netjes verpakt en klant vriendelijk!

Voor het eerst een bestelling gedaan, fijne ervaring.

wordt altijd netjes en vriendelijk geholpen.

ben al jaren klant en ben heel goed tevreden.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda