Correct en netjes verwerkt

Snel en goede reactie

Uitstekend ze doen wa ze beloven

Snel geleverd en altijd een gezellig snoepje of stroopwafel erbij. Heel verzorgd.

uitstekend

uiterst vriendelijk en meedenkend personeel; niets is te veel gevraagd.

de eerste keer.

de eerste keer.

Precies mijn smaak

De Van Dal collectie is al jaren de belangrijkste bron voor mijn kleding. Wij rijden er speciaal voor naar Barneveld want dat is een leuke en moderne winkel met zéér goede verkopers. Interessant is dat een artikel dat bijv. niet in de juiste maat in voorraad is, door de verkoper via de webshop rechtreeks naar mijn huisadres wordt gestuurd. Dezelfde collectie in tuttige winkels zoals in Hilversum of Zeist is verre van aantrekkelijk.

zeer positief

dit hadden we niet verwacht

Vriendelijk personeel.

Een goede vlotte behandeling en een goed sfeer.

uitstekend

Mooie kwaliteit broek voor een acceptabele prijs

Makkelijk bestellen. Snel geleverd en als verrassing ook nog een leuk doosje met paaseitjes. Daar wordt je blij van

Goede ervaring fijn personeel behulpzaam en goed advies

Een topzaak vinden wij van Dal mode.

Of het nu een sweater of jas of combinatie voor mijn man is, het blijft mooi, en redelijk van prijs. En er zit een stroopwafel in de doos als je het via internet besteld of een doosje paaseieren, in de winkel kopje thee of koffie. Altijd gastvrij.

goede artikelen,goede kwaliteit

Prima geholpen bij onze aankoop.Vriendelijke winkelbediende met verstand van zaken

Kan niet beter! Snelle levering en een lief kaartje en paaseitjes erbij! Top! Sandra

Al jaren een zeer goede en vriendelijke service in Wijchen.

Ik kom hier graag je vraagt het personeel nooit teveel en maken altijd tijd voor je. Ik haal mijn meeste spullen hier.

Snelle service, prima afhandeling

Zie boven

Geweldig.

Vlotte levering,goed verpakt, Het zag er keurig uit, Ik ben zeer tevreden En wat een leuke verrassing die paas eitjes. .bedankt

Prachtige kleding

Bestel al vele jaren en iedere keer leuke kleding ,geweldige firma

Goede ervaring

Kleding is van goede kwaliteit En bij de opening in Tiel koffie met gebakt . Mooie service

Past goed

Vriendelijke en snelle service

Vriendelijke en service gericht personeel in de winkel

Mooi en goede kwaliteit

Fijn dat het thuis geleverd kan worden, waar ik rustig kan passen.

Voor ons helemaal goed.

In de zaak in Winterswijk hadden ze meer de maat die nodig hadden. De verkoper heeft dit gelijk in de zaak geregeld en werd de broek thuis bezorgd.

Goede service, vriendelijke verkoopsters.

Ik ben goed geholpen

Bij binnenkomst eerst zelf even rond gekeken wat er zoal was. Daarna heeft er een medewerkster meegekeken of het goed paste. Ik ben erg tevreden met de aankoop

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda