Uden Fijne winkel met vakbekwaam personeel.

Fijn geholpen

Wisten precies wat mijn bedoeling was

Leuk, er was een kleine attentie bij..

Super service’

Kleding online besteld, zat niet zoals we wilden. Teruggestuurd, heel netjes afgehandeld, binnen een week het geld weer op de rekening.

De kleding, verpakking en de extra verrassing, allemaal prima.

De site is makkelijk toegankelijk. Het colbert wat we hebben besteld was precies de bedoeling. Mooi verpakt, keurig op tijd en de paaseitjes waren een extra verrassing.

Prima advies,vriendelijke verkoopster

Vriedelijke verkoopster ruime keus,

Helemaal top

Snelle levering jeans en mooie kwaliteit

Prima geregeld en keurig verzorgd

Zie boven

Correct

Niets negatiefs ervaren

Geweldig!!!

Snelle levering. Alleen de vervoerder DHL geen complement waard!!!

Ben tevreden over

Heb weer besteld en hoop gauw pakket ontvangen al 3 dagen wachten op mail van verzenden

kan niet beter.

Zeer vriendelijk en zeer deskundig geholpen, en goede sortering,

Alles prima geregeld

De bestelling was zo gemaakt en werd keurig verzorgd geleverd in filiaal Dordrecht. Van elke tussenstap kregen we weer een berichtje.

Van Dal is een geweldige zaak met mooie herenkleding, er is voor iedere man wel iets te vinden,het is jammer dat ze geen dameskleding hebben!!... Ik had nu online besteld en er zat ook nog een leuke attentie bij en een persoonlijk berichtje van de degene die het had ingepakt!

Snelle levering van prima kwaliteit

Voor het eerst klant. Ruime keuze. Goede prijs kwaliteitverhouding. Snelle levering Accurate verwerking van retour

Geweldige service

Geweldige service...

Top kwaliteit

Goede en snelle levering

Tevreden met een leuke attentie

Supergoede service en altijd alles keurig op tijd geleverd.

En dan die stroopwafel met een persoonlijk geschreven kaartje erbij! Echt geweldig......bij de laatste levering zat er een ieniemienie doosje met 6 chocolade eitjes erin. Zó leuk! Zo'n klein attent gebaar doe echt wat!

Heel goed.

Het artikel werd snel en goed verpakt geleverd met een persoonlijke kaart en presentje! Verrassend en clientgericht! We zullen zeker vaker iets bestellen.

Prima geholpen. Mooie spullen en gezellige zaak.

Snel en correcte levering

Zoals altijd een snelle en correcte levering van van Dal. Alleen een opmerking betreffende de koerier. Ook bij niet thuis wordt het pakket gewoon voor de deur achter gelaten.☹️

We werden super geholpen en goed geadviseerd wat betreft modellen blousen of broeken. Wat voor ons ook fijn was...de goede bereikbaarheid voor mensen die slecht ter been zijn. Wij komen zeker terug

Prima Levering

Mijn eerste bestelling van kleding via de webshop. Toch maar gokken op de maat en kleur. Maar alles precies zoals gehoopt, goede kleur, perfecte maat, en snelle levering. Ook bedankt voor de paaseieren. Gr.Ben van Liempd

ruime keuze

goede service en je word altijd netjes geholpen

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda