super goed en snel

rustig thuis kleding uitzoeken en bestellen

Zoals altijd , prima

Voldoet aan de verwachtingen zowel de kleuren ,kwaliteit de levering en niet onbelangrijk de prijs.

Altijd een heel goede service!

Als klant voel je je echt welkom en word je heel erg goed geadviseerd.

Als altijd goed

Topschoenen, snelle levertijd, goede prijs

perfecte service

maat niet in de winkel. door winkel goede besteld.passen in de winkel. 10 % vaste klanten korting. perfect.

Een hele fijne ervaring met de online levering.

In de winkel was de maat niet op voorraad. De verkoopster bestelde voor ons de Jas online, in de winkel konden we hem afrekenen en de jas werd mooi thuis bezorgd. Op woensdag besteld en op zaterdag al geleverd thuis. Ook heel leuk een eierdopje met 6 choco eitjes bovenop de jas erbij. Fijne ervaring bij van Dal online.

vlot bezorgd.

Jammer dat de colbert's te klein waren ik heb ze vandaag terug gestuurd.

Exactly as shown

Top quality product with fast shipping. I am extremely happy with the service and the product.

Snelle en vriendelijke afhandeling

Onlangs twee pantalons besteld. De pasvorm van beiden was niet wat ik er van verwacht had. De ene pasvorm was wel beter dan de andere. Daarom retour gestuurd. Vooraf aan de bestelling nog wel even telefonisch contact gehad met een vriendelijke medewerker. De pantalons zagen wel wel goed uit maar voldeden niet aan wat ik voor ogen had.

Prima service en keurig op tijd bezorgd

Order korrekt uitgevoerd!

Zonder uitzondering worden de bestellingen korrekt uitgevoerd, evenals een evt retourzending, hetgeen veel vertrouwen geeft in van Dal!

Altijd mooie collectie, en betaalbaar.

Gisteren mijn bestelde zomer jas opgehaald. Zag er mooi uit. Een klant voor me kreeg een kraslot aangeboden, ik vond het jammer dat mij er geen werd aangeboden. Zeker vergeten door de verkoopster!

Duidelijk en snel

Zoeken, kiezen afleveren gaat prima De retourzending van 1 artikel dat tegenviel bij het uitpakken werd soepel afgehandeld

Zo als altijd perfecte service.

Vriendelijke verkoopster; snelle service; goede informatie

Geweldig geholpen door de verkoopster in Weert. Een pluim voor de dames

is goed

snel geleverd

Geweldige service en afhandeling

Geweldige service en een duidelijke begeleiding van de levering en afwerking. Dank hiervoor.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Jammer dat vest wat niet op voorraad was niet gratis naar huisadres kan worden verzonden. Kost weer benzine rit en tijd om het in de winkel op te halen. Bij andere winkels sturen ze het gratis op als het niet op voorraad is.

Snelle reactie via telefoon

Snelle reactie van medewerker vriendelijkheid uitstekend oplossing gericht werken zeer tevreden

Niets mis mee

Jammer

We hadden een broek besteld met een kleur Grijs maar het is een groene geworden ??

Hele vriendelijke mensen in de nieuwste aanwinst van Van Dal in Heerenveen.

Goed geholpen, ook al wisten ze nog lang niet alles. Weer meer gekocht dan de bedoeling was :-)

nvt

Snelle levering, goede kwaliteit

De bestelde herenvesten, 3 stuks, waren van goede kwaliteit. Minpuntje: ik heb één vest retour gestuurd en daarover heb ik tot nu toe geen mailbevestiging ontvangen. Dat gaat dus minder vlot.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda