Prima service, bestelling snel in huis!!

Goede kwaliteit blouse

Goede site, snel geleverd

Via de site is een goede selectie te maken op de kleding. Duidelijke omschrijving van het product. Snelle levering en goede kwaliteit van de kleding. Een tevreden klant.

Matig

Heb geen mail ontvangen (ook geen spam) dat de bestellingen waren aangekomen in de winkel. Een artikel was goed 1 artikel was te groot. Dus de kleding is goed maar de meldingen omtrent verzending en aankomst winkel verdienen verbetering.

Het personeel is erg behulpzaam en denkt goed mee.

Ook top collectie in de grotere maten

Leuke collectie, prima styling en voor een prima prijs. Gelukkig ook in de grotere maten. Attente bediening. Kortom ga zo door en breidt het volume / m2 zo mogelijk uit. Wordt de ervaring / keuze nog leuker.

Nette afhandeling, te kleine blouse afgegeven in de winkel en het personeel heeft meteen een grotere maat besteld. Dit gebeurde afgelopen zaterdag en dinsdag had ik de goede maat blouse al binnen

heeft al meer dan 40 jaar altijd mijn maat in huis en zeer prettig personeel

inkopen lukt altijd, hoef nooit op zoek in andere winkels

UITSTEKEND

BEN AL JARENLANG KLANT

Kledingcollectie past helemaal bij mij, aflevering ook

Tevreden

Goeie online site.

Goed ingepakt en bezorgd. Dank voor de eitjes!

Betrouwbare en goede afhandeling

Als vanouds een uitstekend bedrijf

Behulpzaam en luisteren goed

Voor de eerste keer geweest mooie winkel en je wordt goed geholpem

uitstekend wat kan ik meer vertellen

Vlot geleverd, prima website

Deze zending was naar mijn zin,

Het vorige vest wat ik besteld had was niet de kwaliteit die ik gewend ben van Van Dal, na 1 keer dragen de rits kapot en aan de mouw allemaal haaltjes, JAMMER

Levering als besproken mooie kwaliteit van schoenen en shirt

Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding

zeer goed geregeld

alles perfect geregeld en met de mail zeer goed op de hoogte gehouden , en zeer goed en vriendelijk personeel mij Van Dal in de kledingzaak in Helmond . chapeau.

Snelle levering leuke persoonlijke kaart en stroopwafel!

Prima kwaliteit! Vlotte levering en prima service.

goed geholpen maar bleef doorgaan over de schoenen

voor schoenen te passen een voetenbankje waar je schoenen op kan strikken dat je niet hoeft te bukken of personeel helpen met strikken van de schoenen

Geweldige service

bestelling wordt correct afgeleverd en verwerkt!

Prima verlopen traject.

Vlot besteld, in de winkel betaald en prima en snelle ontvangst.

Goede antwoorden op mijn vragen

Perfecte maatvoering

De kleren van Barlet passen mij perfect

C orrect en snel

Gewoon goed