Prima kwaliteit

Prima service en kwaliteit van producten

Top formule bij Van Dal!

Heerlijk om daar vrijblijvend rond te kijken. Als je wilt krijg je een uitstekend advies. Mooie producten en super vriendelijke mensen. En dat alles onder het genot van een lekkere bak koffie.

Goed kwaliteit en snelle levering

De kleding uit mijn (eerste) bestelling blijkt van goede kwaliteit te zijn. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Zeer goedd ervaring dus.

fijne bediening

leuke kleding , koop er graag, jammer dat ze ook geen luxe trainings broeken verkopen. vriendelijke groet, Jan Duijzer

Gunstige prijs.

Goede kwaliteit… Snelle levering.

Goed geholpen

Zeer klant vriendelijk

Leuke en betaalbare kleding

Fijne winkel. Vriendelijk personeel.

Prima winkel. Vriendelijk personeel

Retourneren is kennelijk niet goed gegaan

Besteld en ontvangen twee vesten voor 90 euro (85 euro). Bij ontvangst bleken het twee vesten te zijn van dezelfde kleur. 1 Vest geretourneerd via kpn met het verzoek om te ruilen met een andere kleur (blauw). Met de mededeling dat als de consequentie is dat ik dan moet bijbetalen geen probleem is. Tot nu niets vernomen. Ik weet niet bv of de retourzending is aangekomen

keurig geholpen!

Wij zijn in de winkel bijzonder goed geholpen. Enig minpunt was dat een broek die nagestuurd zou worden vanuit een ander filiaal ca. 3 weken op zich liet wachten. Na het derde telefoontje bleek dat er helemaal geen broek onderweg was. Dit is vervolgens netjes opgelost door de broek met DHL bij mij thuis te laten bezorgen.

Snelle verzending

Goed geholpen

Ik vind het gek als je maat er niet is en van een andere vestiging moet komen dat ik de verzendkosten moet betalen. 0623450422

Goede kwaliteit , ruime keuze en goede vriendelijke verkoopsters .

Zeer goed .

Vriendelijk en deskundig personeel

Via internet jas besteld, paste toch niet en teruggebracht in winkel in Waalwijk, geen probleem, geld werd teruggestort en in winkel passende jas gekocht

Adequate afhandeling van bestelling

Goede kwaliteit en prijs voor kleding en duidelijke informatie.

Volop keus.

Prima advies en gemoedelijke sfeer.

Vakkundig en een heel mooi assortiment.

Goed personeel en goed geluimd.

Laatste ervaring was niet zo best

mijn ervaring is in het algemeen goed maar de laatste toezending, trui blauw die ik maandag 4 november heb retour gezonden was de linker mauw maar voor de helft ingezet heb voor ruiling aan gegeven. Wacht even op afhandeling Met groet, J. Scheepers

Geen status updates van de webshop

Ik heb al vaker bij Van Dal online besteld, maar geen enkele keer een update over de bestelling ontvangen (terwijl ik op het gebruikte e-mailadres wel hun nieuwsbrieven ontvang). Ik heb dit ook al meerdere malen bij de klantenservice aangegeven maar die doen er niks aan, ondanks dat dit volgens hun vaker voorkomt. Ik vind dat erg vervelend want zo weet ik ook niet wanneer ik de pakketbezorger kan verwachten. Over de keuze en kwaliteit ben ik wel tevreden.

Prima modieuze kleding voor een uitermate schappelijke prijs.

Prima kleding met een moderne snit en goede pasvorm, top..

Prima geholpen.

Omdat ik moeilijk een keuze kon maken, heeft medewerkster mij prima geholpen. Diverse combinaties laten zien waaruit ik een keuze heb kunnen maken.

Snelle bezorging

Mijn bestelling liet niet lang op zich wachten. Kwam wel in een voor kleding ongebruikelijke doos

Goed verpakt snelle levering vr gr hannie brouwer

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda