Prettige winkel.

Betrokken personeel, overzichtelijke website, correcte levering

Tevreden naar huis, na bezoek aan de winkel!

Goed geholpen en advies van het personeel.

Zoals beloofd!

Levering conform belofte en geleden product van prima kwaliteit

erg goed

erg gauw naar bestllen

Zeer goed geregeld

Alles geregeld volgens afspraak en goede communicatie.

Mooie nette zaak vriendelijk personeel.

Soepele snelle afhandeling

Makkelijk om naar winkel te laten versturen. Vriendelijk personeel. Goede service.

Heel goede service

Goed geslaagd

Goed verpakt en snelle levering

Ik had voor mijn vader een vest besteld op zondag en de woensdag erna werd het vest al afgeleverd. Netjes verpakt in een doos met een kaartje en een stroopwafel erbij. Snel geleverd en goed verzorgd.

Zowel in de winkel als online is de service heel goed. En wat leuk dat er een snoeperijtje bij de online bestelde artikelen verpakt wordt!

Meerdere artikelen besteld met een leuke korting en binnen een paar dagen geleverd.

Prima, snel geleverd.

Goede info

Maat info en snelle levering

snelle levering en evt retourlevering snel verwerkt

Ik heb tweemaal een bestelling geplaatst, jas, waarbij de eerste keer ik zelf een verkeerde maat had besteld en deze geretourneerd. Verwerking van de retour en terugstorten van de betaling als zeer correct en snel ervaren. De tweede bestelling was wel juiste maat en werd zelfs al binnen 2 dagen geleverd. Kwaliteit is zeer goed van geleverd product.

Heldere en duidelijke website. Makkelijk bestellen en vlotte aflevering

Snelle levering, goed verpakt, retour zenden zonder problemen en snel afgehandeld.

Van dal kan er niks aan doen misschien maar kreeg wel erg laat te horen dat mijn pakket door DHL werd bezorgd.

Prachtige keuze en prijsvriendelijk

Mooie en uitgebreid gamma En snel thuis bezorgd

zeer slecht

Online webshop prima service en vriendelijk. Denkt oplossing gericht en geeft telefonisch advies . Op advies vestiging Barneveld gebeld om de winterjas te ruilen of geld terug. Ik kreeg allerlei belofte`s en men zou mij verder helpen geen probleem. Maar toen ik daar kwam wilde men niets, geen geld terug niet helpen om online nieuwe jas te bestellen. Meneer heeft jaren ervaring in het vak maar kan mij niet online helpen om dat hij de jas niet kan zien. Maar hij weet wel wat voor pasvorm welke jas heeft. Toen ik het advies van de webshop kenbaar maakte was het antwoord: dat kunnen hun wel zeggen. Ze wilde helemaal niets op aandringen kreeg ik een een retour/inleverbon. Wat een verschrikkelijke stel. Het was alleen maar nee, nee, nee. Stug, onvriendelijk, afstandelijk op geen enkele wijze behulpzaam. Kleding die hun zelf aan hadden is ook geen visitekaartje voor de winkel. Ik wil er niets meer mee te maken hebben.

2 pantalons ontvangen maat 56 besteld en ontvangen 1x maat 54 en 1x maat 56 niet zo blij mee.

Niet blij mee

uitstekend

uitstekende response zowel op inhoud als op snelheid

Heel goed.

Bedankt voor de stroopwafel en de hulp bij het ophalen van het pakket.

zeer uigebreide collection prima geholpen

heel goede ervaring

Super tevreden al vaak kleding besteld

Super tevreden

Gijzenveld 6