Super snel en correct

Super service

Snelle levering bijna altijd op vooraad.Mooie producten enbgoede kwaliteit

Overhemden

Prima service, snelle levering

Dat was snel en goed

Nou een kind kan de was doen

Super behandeld

Goed en vriendelijk geholpen,met omruilen van jas

Snelle vlotte en correcte service

Bestellingen worden altijd snel verwerkt en geleverd. Bij de laatste zelfs sneller dan aangegeven bij het afrekenen. Zeer goede kwaliteit.

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Goed en vakkundig advies.

Goed geholpen en geadviseerd bij het maken van mijn kleding keus.

Het is onduidelijk als je afrekent of er sprake is van korting

Was snel binnen

Perfecte snelle levering van een kwaliteitstrui tegen een prettig bedrag

Perfecte levering van goede kwaliteitstrhi tegen prettig bedrag

Prijs technisch heel goed

Mijn ervaring is goed in de winkel Maar ook online goede ervaring

probleemloos

eenvoudig bestellen en snelle levering

Snelle levering is ook makkelijk terug te sturen verbruiks vriendelijk ingepakt

Heel tevreden

Eerste aankoop bij van Dal, maar verrassend goede kwaliteit overhemden en correcte levering.

Leuke persoonlijke boodschap

Goede bezorging, met een leuke handgeschreven kaart en nog een stroopwafel ook! (Volgens mij hebben mijn kinderen die soldaat gemaakt...) Blij met de overhemden, ze zijn van goede kwaliteit.

mooie truien in leuke kleuren

ik heb deze truien gekocht ivm 50% korting en de mooie kleuren . ze zien er mooi uit en precies zoals ik hoopte .

Vlotte levering

Jammer dat je bij online bestellen de klantenpas niet kunt gebruiken.

super

Vlotte levering. Persoonlijk kaartje van Annemieke en een attentie ivm jullie 70 jarig jubileum

Prima bedrijf ze doen wat ze beloven!!!

goed bedrijf!!!

Aankoop vlot verlopen.

Alles naar verwachting.

Uitstekend!

Prima webshop! Snelle levering, leuke attentie erbij + handgeschreven kaart. Leuk zo'n persoonlijke touch! Achteraf betalen, vind ik een een fijne service.

Snel geleverd en goede service

Mooi assortiment en wordt altijd prima geholpen

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda