Perfect geregeld

Mooie kleding, normale prijzen, goed verpakt. 100 punten

Geheel naar wens

Goed en snel geholpen

Zeer goede service.

Fijne winkel,grote keuze,en vooral de klantvriendelij

Service is top

Goede service mooie kwaliteit kleding

Leuke mannenmode voor elke leeftijd

Ruime keuze voor leuke moderne mannenmode , zeer groot aanbod, vriendelijk winkelpersoneel , duidelijke website en prima bezirging.

Snelle, nette levering

Erg netjes verpakt, goed op de hoogte gehouden wanneer bezorgd.

Super mooie kleding en zeer gedreven personeel

De zaak ziet er zeer uitnodigend uit. Personeel is heel deskundig, aardig en werkt met plezier. En er is veel mooie kleding. Ga er graag terug !! Ook online bestellen is top !!! Als t niet in de winkel meer voorradig is, dan wordt je doorverwezen naar de online shop. Topzaak !!!

Prettige,gezellige en ook proffesioneler behandeling

Geen aanbeveling , helemaal goed zo !! Erg tevreden

De eerste keer maar zeker niet de laatste

Snelle levering en vriendelijk personeel

Mijn bestelde trui werd snel geleverd inclusief een lief kaartje met smiley en stroopwafel. Helaas had ik een te kleine maat gekozen maar ook het retourneren gaat makkelijk en vlot bij van Dal. Ik ben al jaren vaste klant en dat levert me oom nog eens 10% klantenkorting op. Aanrader.

Snel en goed geleverd

Besteld en binnen 24 uur al geleverd. terwijl het 3 tot 5 dagen kon duren. Alles zoals verwacht. bedankt voor de snelle service

goede producten - slecht afgeleverd

Het pakket van Van Dal is - in de stromende regen - door DHL over het hek gegooid en toevallig zag ik dat later liggen. Doos was kletsnat en de producten ook. Van Dal - ga zaken doen met een andere bezorgdienst!!

geen problemen

Correcte website en levering

Prima, makkelijk en goed

Het bestellen en het leveren ging zoals de mails aangaven. Vind wel iets te veel mails. Voor de rest helemaal goed.

Zeer correct

Prima service n.l.met bestelling als retourneringen.

Ik heb mijn schoenen nog niet binnen!

Waar blijven ze???

Valt weinig te verbeteren.

Keurige afhandeling van de bestellingen. Ook bij retour snel bedrag teruggestort

Bijzonder tevreden!

De verpakking was in orde; het terugzenden van een te klein exemplaar ging snel en de daaropvolgende terugbetaling van de betaling ging vlot. Tenslotte: de stroopwafel werd bijzonder op prijs gesteld.

Redelijk

2 blouses besteld van hetzelfde merk en dezelfde maat. Maar de afmetingen zijn verschillend. 1 blouse retour gedaan omdat die niet goed past. Verder geld terugontvangen van 1 blouse.

Alles perfect.

Alles perfect afgewerkt.

Uitstekende winkel

Goede verkoopsters,ruim assortiment.

SLECHTE COMMUNICATIE

Ik heb 1 keer een melding ontvangen dat mijn bestelling is overgedragen. Vervolgens geen informatie gekregen dat de bestelling verzonden is. DHL geeft ook geen informatie wanneer ze langskomen(ondanks de DHL-App). Zeer vervelend want nu kun je, als je niet thuis bent, zelf achter de bestelling gaan. mvg Henk Geertse

goede kwaliteit voor een goede prijs

Goede kwaliteit goede prijs perfecte maat

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda