Goede producten, online met achteraf betalen zeer goed

Mooie kleding

Top service en goede kwaliteit

Koop al jaren de kleding van mijn man bij van Dal. Nu voor het eerst online. Bestelling keurig verpakt en vlot thuis. Met een persoonlijk kaartje erbij en een stroopwafel.

Veel keus

Van bestelling t/m levering goed uitgevoerd.

Correcte levering en pasvorm

Mooie collectie aan betaalbare prijzen

Best nog goed

In eerste instantie werd er een jas geleverd met een torn in het rugpand. Na een telefoontje werd dit heel snel opgelost. Prima

super snel, leuke verpakking , met een stroopwafel !

Voor het eerst heb ik via internet 2 winter jassen besteld om te vergelijken en de andere retour gezonden. Wij kochten al bij Van Dal als wij ergens in Nederland een paar dagen op vakantie gingen onder andere in Winterswijk waar wij een klantenkaart hebben genomen ,Tiel en Horst. Maar door de coronamaatregelen zijn wij niet meer op pad geweest. Wij hopen dat jullie ook eens een vestiging in Noord Holland omgeving Alkmaar, Heerhugowaard of Hoorn gaan openen. Groetjes van een zeer tevreden klant.

Vlotte bezorging.

Goed.

Altijd prettig en deskundig geholpen

Altijd prettig en deskundig geholpen. Breed assortiment en acceptabele prijzen.

Snelle levering en goed

Goede spullen en goede prijs.

Prima en snelle levering

Klant vriendelijk

Perfect assortiment en fijne medewerkers

Fijn om altijd hier te winkelen omdat ik dan maar een kledingzaak nodig heb om te slagen. En regen daar de goede vriendelijk service en adviezen bij dan kom je snel op een welverdiende 10 uit!

Prima kwaliteit en klant gerichtheid

Goede kwaliteit , klantbeleving en nazorg. Ook administratief klopt t

Prettig geholpen

Goed advies en verkoper nam de tijd ervoor.

was goed, zorgvuldig en snel

keurig behandeld

Ik ben zeer tevreden over de kleding, die ik had besteld voor mijn man.

gewoon goed

gewoon goed

Snelle en correcte levering

Zeer tevreden over mijn bestelling van een vest. Hele fijne kwaliteit en zit heerlijk.

van bestellen tot levering uitstekend

bovenstaand lijkt mij duidelijk

Vlotte levering

Goede service en vlotte levering.

Zoals gebruikelijk: goed

Snelle en correcte levering

Wordt altijd goed geholpen en geadviseerd. Goede service.

Altijd goede bediening en service.

Persoonlijke benadering

De bestelde kleding is op tijd en volgens afspraak geleverd. Het handgeschreven kaartje met een bedankje voor de aankoop waardeer ik zeer.

Niets op aan te merken!

Goede kwaliteit geleverd voor een prima prijs, soepele bestelling procedure, vlotte bezorging en uitstekende service.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda