Snelle en correcte bezorging.

Heb het juiste artikel gekregen en het was snel geleverd.

gewoon goed

alles zeer goed

zeer goed fijn bedrijf zeer goede Service

Snelle foutloze verzending

Snel en foutloos verzonden met een persoonlijke touch.

Aanbod was goed, maar niet alle maten waren beschikbaar.

Te weinig maten beschikbaar. Wellicht meer voorraad hebben of bijbestellen om het aanbod groter te maken.

Perfecto

Snelle reactie op vraag via mail met correcte link, dus beter kan niet.

Goed bedrijf goede klantenservice

Helaas is bestelling retour gegaan! Broeken zeer mooi maar helaas te klein en grotere maat niet meer aanwezig. Andere broek was niet de kleur die we zochten. Maar kom zeker nog een keer terug. Klantenservice heel behulpzaam.

Makkelijk bestellen en goede kwaliteit

Het bestelproces is duidelijk en gemakkelijk. Het product is netjes verpakt en van goede kwaliteit. De levertijd zou iets korter mogen.

Pracutge jas en snelle levering

De jaa is snel geleverd. Ben er heel blij mee. De jas zit goed en is heel mooi!

Alles is tot nu goed verlopen

Zeer goede service en een goede levering

Goede service en een goede kwaliteit prijs verhouding!

Heel tevreden!

Snelle levering en conform afspraak.

Prima service en perfecte kwaliteit!

Snelle levering en de kwaliteit is in overeenstemming met de getoonde artikelen

Mooi blouses en prima service

Nvt

Top winkel.!!

Wij hebben altyd een goede ervaring met van Dal kledingwinkels Wij komen er al jaren en het bevalt prima.!!

ik vindt dat de kwaliteit en het personeel goed hun werk doen en mee denken met de klant . Toppie

zie hier boven heel erg tevreden .

prima geregeld allemaal

voor het eerst iets besteld, zeker voor herhaling vatbaar.

Top alles past

Ben naar de winkel gegaan en die persoon hielp ons ontzettend goed. Zag precies de juiste maat voor mijn man. Gelijk wat niet in de winkel voorradig was via internet besteld en kwam na 3 dagen thuis. Alles paste, top.

Prima snelle service!

Prima aanbod voor een goede kwaliteit/prijs Snelle service

Top bezorging

Toppie!!!

Heel fijn. Snel en keurig verzorgd.

Tevreden klant

Goed product. Redelijk snel geleverd. Inclusief retour gegevens.

1 paar sokken met een gat er in.

Er zat één paar sokken met een gat bij.

Snelle service en correcte behandeling

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda