Keurige behandelijk.

Ze hebben alle tijd besteed aan adviezen en medewerking tot een goede koop oa het afspelden van de broekspijpen. En er voor gezorgd om online een jas te bestellen dat aan huis werd afgeleverd. Toppy

geweldig

Blij met van Dal in Zoetermeer!

Wordt goed en prettig geholpen.

Fijne ervaring!

Top aankoop, ben er zeer tevreden over.

voor de eerste keer besteld via internet, in de daarop volgende mail wordt alles duidelijk gecommuniceerd en uitgelegd en alles binnen de gestelde termijn. Bij ontvangst van het pakket werd ook duidelijk uitgelegd hoe te handelen bij een eventuele terugzending. Kortom alles heel duidelijk en prima service.

Makkelijke keuze mogelijkheden en goede aflevering.

Mooie aanbieding in de winterkorting Goede kwaliteit van bekende merken

Gewoon goed

Goede kwaliteit van alle kleding en accessoires, jammer dat ze van Nijmegen verhuisd.

Goede service prettig en zeer tevreden.

de service is goed en klantvriendelijk

Mooi spul snelle levering en met zorg

Mooie kleding die voldoet aan alle verwachtingen tegen een mooie prijs. Leuk om er een handgeschreven briefje bij te vinden dat alles in de doos zit.

Was prima .

Zijn al jaren een te vrede klant.

Prima bedrijf, dito service.

Dit soort opruimacties geven geregeld mooie kledingaanbiedingen voor een redelijke prijs. Snelle service!

Fijne en snelle service!

Bestelling was binnen 3 dagen in huis. Keurig verpakt en netjes afgeleverd.

Snel gebracht en naar wens

Optimale verzorging met een super lage prijs, een aanrader.

Ik maak altaren gebruik van de service van v. Dal , kan een ieder aanraden hiervan gebruik te maken.

goede service

alleen lange wachttijd,maar verder oke

Mooie en goede kwaliteit

Jammer dat ze bijna meer als 5 dagen nodig hebben voordat het verstuurd word.

Kwaliteit

Kwaliteit, snel en prijs

Alles prima geregeld

Makkelijke site en goed in te voeren. Was al in winkel geweest en hadden ze de maat niet. Op de site gelukkig wel.

Keurig netjes bezorgd en verzorgd

Ga zo door

Prima overhemd voor goede prijs

Zie boven

Ben al jaren klant van u, via de winkel in Arnhem. Heb ook een klantenkaart van uw bedrijf.

Snel en correct

. M

Snelle levering en goed produkt

Snelle levering en goed product

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda