Prima kwaliteit en snel verstuurd

goeden kleding en al tijd op tijd

goeden kleding

Goede kwaliteit en snelle levering.

De bestelling werd snel bezorgd en toen een onderdeel geruild moest worden was de retourbetaling snel op de rekening. De handgeschreven kaart en versnapering vonden we een leuke persoonlijke attentie.

Prima geregeld allemaal. Op tijd geleverd. Mooie kleding.

Goeie ervaring met als verrassing een handgeschreven berichtje vergezeld van een stroopwafel.

Geweldig!

Wederom goede ervaring. Snel en netjes geleverd

n.v.t.

n.v.t.

Erg prettig geholpen.

Op prettige wijze geholpen. Goed geslaagd en prettig geprijsd.En dat voor iemand die niet van "klerewinkels" houdt.

Perfecte kleding en levering

Mooie kleding tegen een betaalbare prijs en snel geleverd

Komen afspraken goed na

zeer tevreden .

mijn tweede bestelling alles perfect verlopen. van bestelling tot bezorging,

Goede ervaring.

Ik heb het prima ervaren zowel online als in de winkel ben goed geholpen en vriendelijk personeel echt een aanrader om terug te komen.

Probleem netjes opgelost

Goed en vriendelijke mensen

Gemakkelijk besteld snel in huis

Mooie site goed overzicht makkelijk in bestellen snel thuis bezorgd

Gewoon goed

Ik heb hier niets aan toe te voegen

Mijn eerste ervaring in de winkel én met de webshop is top!

Mooie collectie kleding! In de winkel werd ik als nieuwe klant goed en prettig geadviseerd en bij de kassa geattendeerd op de ledenpas wat me nog meer voordeel opleverden. Zéér goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kom hier zéker terug!

helemaal naar wens

snelle afhandeling

Goed en snel geleverd

Snelle levering,

Vlotte levering en kwaliteit van de goederen van hoge kwaliteit!

Twee overhemden besteld waar van een helaas niet paste. Op dat moment geen telefonisch contact mogelijk maar ik werd terug gebeld met een vriendelijke en duidelijke uitleg over de maatvoering. Mijn dank hier voor. MVG ABJC van den Hurk

100% tevreden.

Zowel het contact via de site, als de correcte levering en bovendien de uitstekende prijs/kwaliteit zijn helemaal oke.

heel goed

Bezorging is snel en gebruiksvriendelijke verpakking!

Zoals beloofd......

Op tijd geleverd en mooie producten. Alleen jammer dat het pakket tussen de containers wordt gedropt zonder een briefje achter te laten..... Na 3 dagen vond ik het pakket. Ik had een mail gehad dat het was bezorgt. Maar ik was niet thuis.... Voor hetzelfde geld is het pakket meegenomen door iemand anders....

Overhemden goed maar ik doe niet meer zo iets kopen vanwege de bezorging.

Bezorging schandalig, zonder overleg in de lift gelegd en weggegaan. Niets aan mij laten weten ik ging na een paar minuten kijken waar deze man bleef en zag daar het pakket In de lift staan In hetzelfde geval wordt het meegenomen en hoe moet ik dan bewijzen dat ik niets heb ontvangen. Het beste is toch dat er getekend moet worden voor ontvangst.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda