allemaal snel en goed

ging snel

Prima kwaliteit en correcte verzending

Ruime collectie

Goede collectie. Ben tevreden over online kopen

Prima kleding

Ik koop hier al ruim 25 jaar regelmatig herenkleding omdat ik vind dat de stijl bij me past en de kwaliteit uitstekend is. Vooral tijdens de sale snuffel ik graag door het aanbod!

helemaal top

1. ten eerste een hele goede website met hele duidelijke specificaties en fotos van de produkten. hierbij kom je al van alles te weten. 2. de manier van aangeven welke maten er wel of niet beschikbaar zijn is zeer prettig. 3. een complete set van stickers en instructie bij een eventuele retourzending zodat je zelf al op een gemakkelijke manier e.e.a. kan afhandelen. 4. een prettig telefonisch klantcontact indien er toch nog vragen zijn over een bepaald model broek 5. zou zeggen: HOUWEN ZO !

Weer hele leuke kleding kunnen scoren, dankzij de mooie aanbieding.

zeer vlotte levering en geld terug.

zeer goed en vlot.

Bestelling uitgevoerd zoals gewenst

Bij van Dal altijd zeker van maten die kloppen en kwaliteit zoals gewend

Mooie broeken, goed, degelijk en snel verzonden.

Makkelijke website, maat, evt. kortingsactie, uitzoeken, nog een additionele ledenkorting, en snel besteld en betaald. Prima verpakking en netjes ingepakt, een practige 9!

uitstekend

netjes geleverd

Zeer goede service

Mijn pakketje was verdwenen bij DHL en stond op afgeleverd, en van Dal heeft zonder problemen een nieuwe gestuurd. Helaas was de pasmaat niet goed, maar wat een nette service.

grote keus en kwaliteit met prima service

Prima condities. Goede kwaliteit en snelle levering.

Zeer goede behandeling

Je wordt prima behandeld

Prachtige schoenen van van Dal!

Perfecte levering en met leuke attenties! Er is aandacht aan besteed.

Prima website

Snelle levering van mooie schoenen

Snel en goed

Bestelling snel en goed uitgevoerd

Geweldig!

Snel geregeld. Goede kwaliteit. Mooie prijs. Goed verpakt met ook nog leuke attentie en kaart er bij! TOP

prima sercice en goede spullen

zie boven

Waar voor je geld

De bestelde artikelen worden netjes verpakt met een lekkere stroopwafel ( leuke attentie). De kleding is van goede kwaliteit en de service is prima. Indien er iets niet goed is, dan is retourneren geen enkel probleem.

Uitstekende service.

Meer dan goed.!

Goed verpakt en snelle levering.

Geweldige service

Zowel online als in de winkel, uitstekende service en zeer vriendelijk personeel.

Ik koop al jaren de kleding voor mijn man bij Van Dal. Voorheen in de winkel en de laatste 2/3 jaar online. Kleding ziet er altijd keurig uit, is goed verpakt en mocht het niet passen of naar de zin zijn, dan kan het retour gestuurd. Groot pluspunt van Van Dal is dat je geld heel snel gestort wordt.

Zeer goed!

Ik heb het als zeer goed ervaren, vlotte bestelling en goed verpakt!

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda