mooie truien en snel geleverd

Fijne truien die lekker zitten

Mijn pakketje is binnen de aangegeven tijd keurig bezorgd! Daarbij zat een persoonlijk kaartje, en een zakje snoep, erg attent van v Dal..!! Vandaar deze hoge score…een dikke 10!

uitstekend

de bestelling was er vrij snel met een persoonlijke touch!!!

Ik wordt slecht op de hoogte gehouden over een zending die onderweg is (of nog niet).

Het ene product zou 2 tot 5 werkdagen onderweg blijven. Het andere (dat deel uitmaakt van dezelfde bestelling) 3 tot 6 werkdagen. Via track and trace kom ik op de site van DHL. Maar daar is ook na vijf werkdagen nog niets te zien. Het gaat wel om een bedrag van ruim € 70,-

leuke aanbiedingen en goede levering

goede service

Afspraak = Afspraak

Bestelling werd keurig op tijd bezorgd. Kleding was op passende wijze verpakt. Eén artikel moest worden geretourneerd omdat de maat niet correct was. Het retourneren was eenvoudig door de gebruikte verpakking te gebruiken. Konkreet: er gaat niets boven fysiek winkelen, maar online shoppen bij van Dal is ook een aanrader !

Niet goed

3 x producten besteld die achteraf allemaal gecrediteerd zijn omdat ze niet meer op voorraad waren. Website is dus slecht bijgewerkt. 2 x overhemd besteld 1 x boxershort besteld. Voor de boxershort ook nog moeten bellen omdat de levering uitbleef en er van jullie kant geen bericht kwam. Achteraf waren deze ook uitverkocht. Ik bestel vaak bij van Dal. Altijd tevreden, maar deze keer was het een zooitje.

Zending nog niet ontvangen.

Tot nu toe waren de ervaringen meer dan top. Deze keer is er wat niet goed gegaan. Ik heb na mijn bestelling en betaling niets meer gehoord, gelezen of ontvangen.

Klantgericht en vriendelijk

Mijn ervaring met Van Dal is altijd erg goed, ik kom hier al jaren om mijn kleding te kopen.

Heel goed!!!!

Verzending is niet conform u aangeeft

Pakket was niet te volgen

Meerdere keren besteld via de webshop. Snelle levering en goede service. De laatste keer was er een overhemd te klein zonder pardon wordt het omgeruild of je geld terug. TOP!

Prettige zaak.

Ben goed geholpen en wat ik zocht, was aanwezig in de winkel.

Perfect.

Duidelijke website en snel geleverd.

Verzorgd

Alles klopt tijd en maat precies goed

Product prima en snel geleverd!

Ik ga meestal naar de winkel in Woerden (prima!), maar de service bij de webwinkel is ok zeer goed!

Een zeer goede ervaring, zie hierboven.

Ik ben al jaren vaste klant..goeie mooie kleding

Top...;)

Goed en snel geleverd

Gereageerd op de aanbieding in mijn mailbox. Besteld en de volgende dag werd het al afgeleverd

Keurig geregeld zeer tevreden

Toppie

Ook in de vestiging geweest in Maassluis, keurig personeel en vriendelijk. via de website bestellen doe ik ook totaal geen problemen. betaalbare prijzen voor leuke kleding TOPPIE

Zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden kleding is goed aangekomen.

wij zijn zeer goed geholpen bij het maken van de keuze aankoop.

prima gewinkeld

Gijzenveld 6