Fijne zaak om kleding te kopen voor mannen met een iets andere lichaamsbouw

In een woord geweldig !!

In de winkel niet de goede maat de verkoopster daar besteld en 3 dagen later in huis. Top !!!

Kan niet beter

Snel en netjes verpakt.

Zelfs nog een klein zakje dropstaafjes erbij, dat zie je nooit. Was erg attent en lekker.

Zowel in de winkel in Arnhem Kronenburg als online is het voor ons prima winkelen. Belangrijkst dat er betaalbare prijzen zijn voor mooie artikelen.

In goede orde ontvangen. Erg leuk van de attentie die erbij zat.

geweldig!

geweldig! 10

Helaas was de jas te klein.

Ik hen een jas maat 54 besteld. Het leek wel een maat 50. Ik heb de jas ingeleverd bij het DHL-punt in Blerick. Het bedrag 62.99 euro is nog niet teruggestort. Jammer.

Prima afgeleverd thuis

Prettige benadering in de winkel, met voorstel product online direct te regelen en wordt thuis afgeleverd. Inderdaad 4 dagen later keurig verpakt in huis !

Snelle afhandeling, waarbij kleding van goed kwaliteit is!!!

Zie boven

Ik had een jas besteld via de site maar deze viel nogal klein uit. In den Bosch is de winkel helaas gesloten dus moest ik naar Waalwijk. De 2 dames daar hebben mij uitstekend geholpen. Ze hebben in de winkel de goede maat besteld en deze heb ik gisteren ontvangen. Bedankt voor de goede service en complimenten aan de 2 dames in Waalwijk.

Bijzonder prettig

lekker

Ben in de winkel geweest voor een jas. Ze hadden mijn maat niet op voorraad. Wel online. Adviseerde mij de juiste maat thuis online te bestellen. Onmiddellijk gedaan. Binnen 2 dagen ontvangen. Keurig verzorgd, met leuk geschenkje en persoonlijk geschreven bedankkaartje erbij. Dit is klantgerichtheid!

Goed geholpen en goede service, ok met verzending via pakketdienst

Netjes verpakt, leuke verrassing erbij met persoonlijke boodschap.

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service

Goed geslaagd

In de winkel in Barneveld goed geslaagd. Een 2e shirt is zeer snel nagezonden met een aardig kaartje van de inpakservice Karin en kleine attentie.

Zeer tevreden mooi verpakt en een mooie attentie erbij. Dank je wel Remi.

Fantastisch mooie jas

Hele fijne winterjas met bontkraag.

super servicegericht

Fijne site goede uitleg snelle levering en mooi producten goede kwaliteit kleding.

Zeer goede levering.

Hetgeen wat ik besteld had keurig binnen twee dagen geleverd. Super.

Alles volgens verwachting.

goed geholpen

alles prima aan gekomen goed verzorgd

We hebben moeten bellen om de levering gedaan te krijgen

zie boven

Ik werd bij het terugbrengen van het artikel in de winkel in Wijchen ook vriendelijk geholpen!

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda