Netjes en fijn personeel

Fijne winkel mooie kleding.

zeer goede ervaring. een vlotte verzending keurig verpakt in een stevige kartonnen doos.

geweldigJua

Veel keuze, goede service, mooie kwaliteit

Kwaliteit en service zijn zo als het moet zijn

Goede pasvorm het past altijd.

Als je wat besteld op de webshop bij Van Dal mannemode, dan is dat altijd netjes in orde. De artikelen wat je besteld, worden netjes opgevouwen en ingepakt. Er zit een persoonlijk geschreven kaartje bij met een leuke boodschap erop. En vergeet de lekkere stroopwafel niet, die erbij zit. Ga vooral zo door, team van de webshop.

Goede kwaliteit

Alles naar tevreden heit geleverd.

Bij van Dal slaag ik eigenlijk altijd er is altijd wel iets dat mij aanspreekt dus ga zo door. Met hartelijke groet, Henny IJff

Netjes verpakt en een aardig briefje bij geleverd. Met vriendelijke groeten Familie van der Vliet

Geweldige service in Uden!

WE KWAMEN BINNEN, WERDEN NA RONDKIJKEN METEEN GEHOLPEN. GOEDE KEUZE;S GEMAAKT. ALLES WORD NETJES AFGESPELD. WIJ KOMEN VOOR MIJN MAN ALTIJD AL BIJ “VAN DAL” UDEN. GEWELDIGE ZAAK!

Ruime keuze en vlotte levering!

Prima producten voor een nette prijs.

Zeer klantvriendelijk

Direct bereid om voldoende informatie te geven en ook om de digitale bestelling verder af te handelen. Verdere uitleg hoe e.e.a. verder wordt afgehandeld.

Goede levering

Keurige levering met een goede prijs kwaliteit verhouding; vest was latere levering omdat voorraad niet klopte. Na contact met klantenservice snelle reactie gekregen dat bestelde vest uit de winkel moest komen.

Goede communicatie en zeer snelle levering

Prima geholpen

Zoals altijd geweldig geholpen.

Overzichtelijke site en snelle levering

Duurt te lang voor een reactie

Heb 4 dagen geleden bestelling geplaatst en betaald en nog niks gehoord van opsturen

Just in time

Mooi hemd voor een prima prijs en zonder verzendkosten zeer snel in huis.

goed product. voldeed aan omschrijving. snel geleverd. en ... een vriendelijk berichtje van de dame die de bestelling had ingepakt. ook niet te vergeten de lekkere stroopwafel die in het pakket zat. helemaal top. geen 10 want die geef ik nooit !!

Prima.

De pasvorm was niet geschikt voor mijn man.

Super ruime keuze.

Super klantvriendelijk.

Goede pasvorm, mooie stof.

Snelle levering, goede aanbieding, mooie broek, warme kleur, mooie stof.

uitstekend

door lock-down wel een afspraak gemaakt in winkel Gorkum en daar deels geslaagd voor een aantal uitverkoop artikelen. 1 colbert in de winkel alsnog online besteld i.v.m. andere maat die niet in de winkel was. inmiddels is dat ook ontvangen en blij met de service. kom zeker terug.

Heel goede service. Het ruilen van een artikel, probleemloos.

Bestelling en aflevering was probleemloos Ook het ruilen van een kleiner uitgevallen artikel werd heel soepel opgelost. Wij zijn heel tevreden.

Snelle levering en goede informatie.

prima ervaring met van Dal Mannenmode

Gijzenveld 6