Weer prima

Gemakkelijk zoeken op de site

Super netjes

Duidelijke website, snelle levering en mooie kwaliteit kleding.

verzending goed aangekomen

De bestelling via de website is goed aangekomen. Er was echter nog een tweede pakket bij dat niet voor mij bestemd was. Op de doos stond wel mijn adres. Ben naar de winkel gegaan. Die hebben de doos geopend en daarin bleek een bestelling te zitten voor een klant in Dordrecht. De winkel ging dit verder afhandelen.

Perfect ect

Zeer goede kwaliteit/service/verzending

Voor herhaling vatbaar!

Gewoon goed

Op tijd geleverd en zeer goed verpakt met een leuke verrassing in de vorm van een persoonlijk bericht en wat lekkers erbij. Heel leuk om dit tegenwoordig mee te maken.

Fijn om zaken mee te doen.

Makkelijke website. Vlotte levering. Levert goede kwaliteit. Modieus. Al jaren klant.

Snelle en accurate levering!

Vlotte levering, kwaliteit voldoet aan de beschrijving.

Ruime keuze op de website. de aangegeven levertijd werd nagekomen. Kwaliteit van de jas voldeed aan de verwachting.

Snelle afhandeling bestelling

Ik ben zeer tevreden, maar dat was ik ook al door mijn regelmatig bezoek aan diverse vestegingen en aankopen aldaar.

accuraat, vriendelijk en zoals altijd top!

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Van Dal levert kleding van goede kwaliteit die goed betaalbaar is. Leveringen via internet zijn snel en verpakt in passend materiaal. Terug sturen gaat ideaal door bijgeleverde retour bon en hergebruik van de verpakking. Hulde

Toppie

Snelheid van handelen

Artikel was zoals verwacht.

Altijd blij als ik wat vind bij van Dal. Past bijna altijd en voldoet aan verwachting. En net als in de winkels je voelt je echt klant door de nette verzorging, inpakken en versturen van het bestelde.

goede snelle service

zoals hierboven vermeld

Uitstekend, netjes en snel geleverd!

Prima kwaliteit, netjes en snel verzorgd!

In de winkel prettig,maar niet via de post zoals het nu gaat.

Kregen mail dat het verkeerde product is opgestuurd . Daar zitten wij natuurlijk niet op te wachten . En of wij het verkeerde product weer terug willen sturen . Daar zijn wij niet blij mee ,met extra gedoe .Wij zijn benieuwd wanneer wij het goede product binnen krijgen . Een week geleden besteld .Ook het verkeerde product is nog niet binnen. Het is ook niet te volgen via Track &Trace . Hopelijk wordt het snel opgelost . gr. Loek .

Mijn pakje gekregen was helaas open gemaakt een trui was er uit gehaald gelijk gebeld en een nieuwe trui gekregen wat een service heel blij want dat ik niet verwacht .ben erg tevreden. Gr

Perfecte service

Snelle en prima levering. Gratis levering met evt. Gratis retour! Was niet nodig!

Goede pasvorm

Aflevering perfect

Goede en snelle afhandeling van het pakket terugsturen

Prima behandeling

Het ruilen van een gekochte broek in coronatijd werd keurig afgehandeld.

Snelle levering van uitstekende spullun.

Snelle levering Mooie, goede kwaliteit spullen En een heerlijk wafeltje

perfect

je wordt altijd correct behandeld, zowel in de winkel als via de website

gweldig

snelle levering en wat retour ging ook super snel geregeld.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda