Goed, vriendelijk personeel

Verkeerde broek on line besteld, vanmorgen in winkel geruild. Geen probleem en keurig geholpen

Deze keer niet goed!

Twee herentruien gekocht. Een had 'n redelijke vlek in. Natuurlijk had ik de trui kunnen terugsturen, maar mijn zoon wilde hem houden. Dus ik heb hem gewassen en de vlek is er zo goed als uit. Anders had ik hem uiteraard alsnog teruggestuurd!! Dit ben ik niet gewend van Van Dal en viel me tegen!

heb een zending jl vrijdag retour gezonden , heb hier nog niets van vernomen , ook nog geen geld retour ontvangen , maar ga er vanuit dat dat goedkomt

Online besteld, na 2 dagen de jas bezorg, g

Online besteld, na 2 dagen de jas bezorgd, dus gewoon keurig netjes.

zeer goed

alles klopt

Ze denken mee als je twijfelt over de maat bel ze en ze kijken voor je. Had ik met een jas.

Erg tevreden

Nadat ik 1 bestelling heb geplaatst kreeg ik het al 2 dagen later binnen. Het was de goede maat en erg tevreden. Toppie.

Voldoet aan mijn wensen

Snelle levering, product prima. Leuk het persoonlijke kaartje erbij.

Goede service, zeer tevreden!!

Stipte levering

Zoals ik gewend ben van Van Dal was de levering weer prima in orde, compleet en vlgs aangegeven tijdstip.

Goede en snelle service.

Altijd keurig verpakt

Fijn personeel leuke kleding

Fijne zaak met gunstige prijzen !!En mooie kleding

Super service

Dik tevreden ,ook de bezorging perfect geregeld Eventueel retour ook goed geregeld en dan de verassing in het pakketje Geweldig

Goede kwaliteit snel geleverd

De door mij bestelde broek was zoals gewoonlijk van prima kwaliteit, goede pasvorm en snel geleverd.

alles naar wens goed gegaan

op naar het volgende

supper

mooie overhemden prima pasvorm

Top service en kwaliteit

Goede website goed overzicht makkelijk bestellen en snelle en correcte aflevering.Super!!

Snelle levering en alles naar wens

Prima winkel

Mijn product is een prima keuze geweest. Past perfect en is van goede kwaliteit, en de levering was dik in orde.

Snel en op tijd verzonden en afgeleverd, met dank voor de leuke attentie die er bij zat

Goede service, snel verzonden door u en optijd door DHL afgeleverd TOP !!

1e klas winkel ( etten-leur) en online !

Eind van de zomer kleding gekocht in de winkel, en dat is heel goed bevallen. Het personeel was super aardig, en klantgericht en zeker niet opdringerig .... Ook online kleding gekocht en dat verliep ook super ... Groeten, Mike

mooie kleding en goede prijs.

Ik vind de artikelen die ik gekocht heb de laatste 2 jaar, uitstekend van kwaliteit tegen een schappelijke prijs. Normaal gaan we naar het filiaalin Winterswijk maar in deze tijden van verplichte winkelsluiting heb ik een paar keer online bij jullie gekocht maar fisiek iets kopen is altijd beter en prettiger.

Zeer goede ervaring.

Bestelling gedaan van tweetal jassen. Jassen retour; foutieve maten. Wederom een nieuwe jas besteld, Behouden, perfecte jas. Helemaal tevreden. Alles vergezeld van een heerlijke stroopwafel. Ook financieel alles naar tevredenheid geregeld! Kortom: Goede zaken gedaan!

Top snelle en goede levering

Super goed!

Snel en netjes geregeld!