Vriendelijk en goede service

Snelle levering en netjes verpakt.Mooie kwaliteit product.

Tevreden

Fijn en snel

Snel

Een aankoopproces volgens het boekje! Prima

Heldere website, duidelijke stappen, goede productomschrijvingen, vlotte levering en een persoonlijke touch met een kaart van de medewerker met als "kers op de taart" een stroopwafel. Zeker voor herhaling vatbaar. Maar ik koop uiteindelijk ook graag in de winkel te Etten-Leur. Prima service en vriendelijk personeel.

Altijd goed

Koop voor mijn man altijd overhemden, vesten en broeken van Bartlett bij van Dal. Mooie kwaliteit, goede pasvorm, leuke dessins en kleuren. In de winkel altijd goed en vriendelijk geholpen en online snelle levering en altijd een persoonlijke attentie erbij !

Prima collectie, snel en sympathiek!

Als je levering binnen is zit er een persoonlijke notitie bij en wat belangrijker is, is alles kant en klaar voor retour, mocht het niet zijn wat je er van verwacht. Dit is echter geen van de drie keer nodig geweest dat ik iets besteld heb. En als puntje op de i smaakt de stroopwafel elke keer prima!

Gewoon goed verzorgd zoals ik gewend ben van Dal

Mooi geleverd makkelijk retour en een lekkere stroopwafel.

zeer goede service.

mijn ervaring zowel online als in de winkel als prettig ervaren.

Vriendelijk en meedenkend.

Ik kom al jaren bij jullie . Fijne winkel. Overzichtelijk. Ik word altijd goed geholpen. Ook ruilen is geen probleem.

Goede en snelle levering. Om-line besteld.

Snel en correct

Het artikel dat ik bestelde kwam snel naar me toe. Wel vervelend is dat DHL een tijdstip aangaf tussen 10.00 en 15.00 uur. Zit je toch te wachten en dan na 12.00 uur komt de mededeling tussen 14.30 en 16.30 Het artikel voldoet aan de gestelde verwschting

perfect

Nooit geen problemen mee. Doen wat ze zeggen ,en een lekkere stroopwafel erbij. Ook fijn dat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

uitstekend

bestelling en levering goed geregeld

Deze keer prima

Prachtige trui ontvangen binnen 2 dagen geleverd, jammer dat ik net voor de Lock down in ging 2 overhemden in de winkel had gekocht voor de volle 100%, die staan nu ook voor 50%, maar ja zo is het leven. Verder goede service.

Goede service en snelle levering.

Snelle levering en goede kwaliteit van de producten dir ik gekocht heb.

Goed, zoals altijd!

Goede info over het artikel op de website. Snel in huis. Jas (in dit geval) bevalt goed. Altijd een kleine attentie in de verpakking.

Goed en vlot

Een vraag van mij over de uitgezochte winterjas werd vlot beantwoord en bestelling en bezorging verliepen vlot. De jas bevalt goed.

Snelle levering alles netjes geregeld.

Goede levering en fijn dat ze grote maten hebben.

Netjes en snel geleverd met een vriendelijk geschreven kaartje en stroopwafel. De verpakking mag wel wat kleiner voor 1 overhemd.

GOED VOOR HERHALING VATBAAR.

Goed.

Netjes geleverd met een kaartje en een stroopwafel.

Snel geleverd, leuke attentie ivm 70 jaar bestaan en een persoonlijk kaartje.

Uitstekend, snelle service!

Uitstekende snelle service, goede kwaliteit

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda