Zoals altijd goede levering en prachtige kwaliteit van het bestelde.

Bestelling perfect!

Vlot, duidelijk en netjes geregeld!

Uitstekende service,snel geleverd.

Besteld in coronatijd.Producten werden snel en correct geleverd

Ik werd heel goed geinformeerd

Super service.

Helaas was de maat niet goed. Maar wij zijn blij dat de winkel weer open is. Komen deze week winkelen.

bestelling OK, veranderen wachtwoord moeilijk

we staan in het klantenbestand. we wisten ons wachtwoord niet meer en hebben 4 pogingen gedaan om dit te veranderen. de mailtjes met de link kregen we pas de volgende dag. inmiddels besteld via een ander mailadres. toen we het wachtwoord wilden veranderen was de link verlopen!!! niet echt klantvriendelijk, verder ging het bestellen en afleveren prima.

Super Geschäft

Sehr nette, freundliche, hilfsbereite Verkäufer. Online-shop 100% Kaufempfehlung. Liebevolle, persönliche Verpackung.

Mijn bestelling en retourzending netjes en snel afgehandeld.

Mijn bestelde jas netjes verpakt na 2 dagen ontvangen met een briefje " veel plezier met je aankoop" en een lekkere verrassing De maat van mijn jas was niet goed. Teruggestuurd en netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn retour zending. Ook de goede maat weer snel en netjes ontvangen.

Mooi vest, goed en snel geleverd.

Goede kwaliteit en service.

prima.

Niets op aan te merken. Het was keurig geregeld.

Weer snel geleverd

Alleen maar goede ervaringen met van Dal. Ruim assortiment kleding van goede kwaliteit en omdat ik meestal dezelfde merken bestel past het ook altijd goed. Ik zou van Dal dan ook zeker aanbevelen

Correcte levering van bestelde artikelen.

Mooi verpakt met een traktatie. Terug sturen geen probleem en het geld wordt in korte tijd terug gestort.

Prima geregeld en maten waren goed.

Ik had al eens wat besteld en had daarom het volste vertrouwen. Hartelijk bedankt.

zeer goed

ik heb zeer goede ervaring van dal

zeer en zeer goed

Artikel ziet er goed uit, maar pasvorm niet.

Het is makkelijk om te bestellen via online, maar onhandig als de pasvorm niet goed is. Dan retourneren via DHL en wederom wachten.

Jammer dat maat 62 bijna niet voorradig was.

Jarenlang ben ik tot tevredenheid in het filiaal in Breda geslaagd, na de verbouwing ben ik echter minder tevreden, ten eerste de trap voor ouderen slecht te belopen, ten 2e is het personeel minder aardig. Ik ben overgegaan naar uw filiaal in Etten Leur daar werd ik heel fijn geholpen maar daar zijn geen grote maten.. Via internet besteld maar ook daar was de keus in mijn maat zeer beperkt.

Alles goed aangekomen ,helaas ook iets terug moeten sturen . Kreeg bericht dat ze het paket weer ontvangen hebben , De volgende dag stond het geld weer op mijn rekening.. chapeau!

geweldig

geweldig

In alle opzhten zeer attente levering.

Uitermate prettige winkel met zeer veel persoonlijke aandacht.

jaren uitstekend collectie word steeds beter

jaren uitstekend collectie word steeds beter

zeer goed

overzichtelijke website, vlotte levering en gemakkelijk retourneren

Verkeerde maat in doos

Had maat 44 besteld, dit stond ook op de doos, maar in de doos zat maat 40. Een paar keer moeten bellen voordat de juiste maat geleverd werd

Snel en goed geleverd

Goede pasvorm, goede kwaliteit zoals ik, van van Dal, gewent ben.

Top afhandeling en bezorging bestelling

Mijn bestelling werd correct en zorgvuldig afgehandeld en bezorgd.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda