Tevreden met de jas

Mijn ervaring is goed

Goede en snelle levering

Heel fijn bedrijf

Leuk bedrijf, leuke mode tegen goede prijzen, en erg vriendelijk personeel... We kennen het bedrijf pas 1 jaar maar ze staan bij ons nu al op 1!

Goed verpakt en snel verzonden

Prima levering, en nog een kleine leuke verrassing erbij!

Uitstekend.

Ik heb enkele keren wat besteld, maar tot in de puntjes is alles goed geregeld . Gewoon perfect, verzending en evt retour.

Vlotte levering, retour en afhandeling

Bestelling vlot ontvangen, niet de juiste maat, vlotte retourzending. Na twee dagen geld terug. Netjes!

Prima en snelle service!

Prima en snelle service!!

Goede en snelle levering

Eenvoudig bestellen en snelle bezorging

via website ok, in winkel Wijchen prima geholpen

bezorging na bestelling via website duurde wat lang. In de winkel in Wijchen werd ik prima geholpen.

Tot in de puntjes verzorgd!

Zowel in de winkel als via online klopt alles gewoon. Klantvriendelijker kan ik mij niet voorstellen. Dank daarvoor!

Uitstekende levering.

Prima op tijd bezorgd. Verzorgde verpakking!

Een zeer vlotte en volledige levering vergezeld van een handgeschreven wens ik dat veel plezier van mijn bestelde artikelen mag hebben. (Nog nooit meegemaakt).

Winkel al jaren bij van dal mannen mode. Mooie overhemden, truien en schoenen. Erg vriendelijk website , “winkelt lekker en eenvoudig “. Klanten service uitsteken. Verzending ook zeer professioneel

Altijd nog zeer tevreden geweest.

Mooie kwalitijd voor een redelijke prijs.

Vriendelijk deskundig personeel

Van Dal Roermond, een fijne ruime winkel. Vriendelijk deskundig personeel. Neemt de tijd voor je en geeft advies op een prettige en ongedwongen manier. Aanbevelen?

Prima kledingzaak ook online.

Goede duidelijke site, gemakkelijk te bestellen, vlot geleverd.

goede ervaring

fijn geholpen en goed advies

Traag

Als je iets terugstuurt op maandag en je hebt 7 dagen daarna nog geen bericht dat het retour ontvangen is vind ik dat ze de zaken niet goed hebben georganiseerd. Daarna moet je nog wachten op je centen. Mijn geld zo oppotten vind ik onacceptabel

Tot nu toe slecht

na bestelling eind december wel betaald, maar nog steeds niets ontvangen. 4 januari gebeld met klantenservice. Toezegging gekregen dat ik de volgende dag gebeld zou worden of een een nieuwe trac & trace code zou ontvangen. Nu 10 januari NOG STEEDS NIETS GEHOORD.

Product is goed

Helaas is de trui binnen een week extra afgeprijsd maar dat is waarschijnlijk domme pech. En het gebaar van een stroopwafel meesturen is wel leuk, alleen de stroopwafel is oud en taai. Dan heeft het dus weer geen succes.

Zeer goed,.

Correcte afhandeling, netjes verpakt en een leuke attentie .

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

levering voldoet aan mijn verwachtingen

DHL melde via e-mail dat men nog aan het sorteren was terwijl de bode reeds aan de deur was geweest. Pakket is bij een servicepunt afgeleverd doch geen bericht ontvangen dat dit daar was aangekomen. Na enige dagen zelf afgehaald bij servicepunt. Dus bezorging is wat rommelig verlopen.

Goed! Voor nu en nog eens

Zie bovenstaande

Gijzenveld 6