Goede persoonlijke service en prima kleding

En via de mail gestelde vraag werd snel beantwoord De bestelling was snel in huis de kleding is van goede kwaliteit

Daar is eigenlijk maar een woord voor nodig, en dat is: geweldig!!!

Vlotte afhandeling en alles keurig netjes verpakt aangekregen, persoonlijk kaartje en stroopwafel erbij maakt het helemaal af!!

100% tevreden

Ze hebben mooie kleding en schoenen die snel geleverd worden. Ook vragen worden snel beantwoord. 5 sterren meer dan waard.

Zoals altijd,....Geweldig

Altijd correct

Goede kwaliteit en snelle levering

Na bestelling super snrlle levering. Stevige verpakking , goede afwikkelong

vriendelijk

Voed geholpen en duidelijke uitleg

Prima, maar ik hoop dat de winkels weer open gaan.

Goed en snel geleverd

Kwaliteits product

Heel prettig.

Fijne winkel. Ondanks dat het nu online moet, heel netjes geholpen. Een vraag gesteld via de telefoon. Kreeg een passend antwoord. Artikel wel inmiddels terug gestuurd en hoop dat ik de andere maat waar ik om vraag opgestuurd krijg, als hij nog voorrradig is.

Ik had een jas besteld, werd keurig geleverd, de jas was alleen te groot ( mijn eigen schuld ) Toen ik de jas had geretourneerd bleek de afstandsbediening van mijn tv zoek te zijn, ik dacht dat ik hem in een van de vele zakken had. Gedaan omdat ik de ab in mijn hand had tijdens het passen. Meteen een mail gestuurd en direct antwoord gekregen met de mededeling dat men er op zou letten. Uiteinde was de ab gewoon thuis. Een dag later de nieuw bestelde jas binnen en direct geld terug. Klasse !

Snel, prijs goed en nette afhandeling

Goede service en mooie kleding

De service van dit bedrijf is goed, gratis retourneren als je toch een andere maat wil en daarbij een persoonlijk briefje in de doos met een kleine attentie! Kleding is ook altijd mooi!

Perfecte service en levering.

Snelle levering met nog wat lekkers erbij.

Snelle levering. Met kaartje van degen die voor het inpakken verantwoordelijk was.

Netjes te woord gestaan en geholpen

Netjes te woord gestaan en geholpen met wachtwoord..

Prima levering, keurig verpakt met leuke toevoeging

Slechts 1 artikel besteld. Maar werd keurig en snel geleverd. Op verpakking niets aan te merken. De eetbare toevoeging werd zeer gewaardeerd. Heel leuk en zeer correct.

De bestelde jas prima op tijd geleverd.

Vanuit folder jas besteld. Deze is prima op tijd bezorgd.

Mooie kwaliteit, snel geleverd.

Goede en snelle ervaring

De site werkt snel en wijst zich snel. Door de beschikbare artikelen is ruim voldoende keuze. De bestelling van dubbele maten was nodig.

Verkeerde bezorgdienst, prima kleding

Als trouwe klant koop ik graag bij van Dal. Ook online. Helaas is van Dal in zee gegaan met DHL. Het pakket was beschadigd, aan elkaar geplakt met DHL tape en verfrommeld. Besteed een paar cent meer en ga in zee met PostNL. Verder prima kleding.

Online gezocht en gevonden, prima pasvorm. Goede service en snelle levering.

Prima.

Uitstekend geregeld en snel geleverd.

Uitstekende prijs/kwaliteit lamswollen trui

Zeer mooie en fijn dragende lamswollen trui. In prima staat en snel geleverd.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda