Perfect geregeld was allemaal goed

De ervaring was goed de bestelling en het bezorgen was goed en netjes

een geweldig bedrijf die klanten verwend,snelle service ga zo door

ben sinds vorig jaar met jullie in contact gekomen,tijdens onze vakantie. met de zaak in nijkerk,goed geholpen,daarna via de site verschillende spullen gekocht naar tevredenheid, altijd goed en snel behandeld.

gewoon top!

makkelijk te bestellen en snelle levering. De kers bij Van Dal is altijd weer die lekkere stroopwafel die bij de bestelling zit .

Prima geholpen met bestellen en snelle levering

Prima kwaliteit, probleem bij bestellen opgelost via telefoon gesprek.

Goede kwaliteit, betaalbare prijs, mooi assortiment en supersnel berzorgd

Een en al netheid in de verzorging.

Goed verzorgd. Ondanks drukte, i.v.m. Corona, snelle levering. Kleur van het artikel ook juist op de site weergegeven. Scheelt soms veel! Dus uitstekend. Groeten van een tevreden klant. Al jaren hoor! Peter.

Prima, goede snelle service!

Snelle levering! steeds prima op de hoogte gehouden via de mail. Goede kwaliteit kleding! De retourzending van één artikel goed en snel afgehandeld.

Correcte en adequate afhandeling van het door mij bestelde.

Matig tot goed

De bestelde trui was prima, de verpakking prima maar het contactmet de bezorger slecht. De bestelling had ik maandagavond gedaan. Bericht ontvangen dat het naar de bezorger was verzonden waarna ik de code heb ontvangen. Nadien niets meer van de bezorgen gehoord. Bij zoeken naar de bestelling steeds het antwoord: op dit nummer nog niets ontvangen. Toen stonden ze opeens op donderdagmiddag met het pakje op de stoep. Mijn man die op die dag jarig was, het was zijn verjaardagscadeau, was hiervan niet op de hoogte en heeft het pakketje zonder commentaar aangenomen. Graag volgende keer meer aandacht boj de bezorging l

Snelle levering en snelle teruggave van geld. Vind het wel omslachtig dat voor grotere maat een afzonderlijke bestelling geplaatst moet worden terwijl het bedrag gelijk is.

kwaliteit en snelle levering

kwaliteit en snelle levering

Prima overhemden en goed op tijd geleverd.

Prima overhemden en goed op tijd geleverd.

Goede kwaliteit, snelle verzending en vriendelijke service

Goede kwaliteit, snelle verzending. Vriendelijke medewerker bij klantenservice. Andere oplossing voor terugzenden was handiger geweest.

Toppie

Snelle en goede levering

Snelle levering, netjes verpakt en.....een heerlijke stroopwafel toe. Helemaal tevreden.

Zoals altijd in de winkel nu ook via de webshop een uitstekende service!

In die ene bovenstaande zin staat alles verwoord. Wat ik daarin kan toevoegen dat ik de uiterst vriendelijke en altijd enthousiaste ontvangst van Raymond en zijn medewekrers in de winkel in Barneveld mis. De webshop is voor mij een noodgreep. Ik hoop dan ook dat in ieder geval de winkel in Barneveld weer snel open gaat. Want Barneveld kan niet zonder Raymond. :-)

Snelle levering Goed verpakt TOP!!!

Goede sevice

Besteld op heldere web site 2 dagen later bezorgd in goede verpakking met zorg behandeld.

prettig

Bestelling was snel binnen ,het retour netjes afgehandeld .

doen wat de beloven

alles kwam op tijd

Bestellen ging makkelijk en ook de bezorging verliep uitstekend.

Fijne aankoop

Mijn aankoop en afhandeling is zeer fijn en persoonlijk verlopen !

alles goed en netjes geregeld

Snelle reactie en goede service

Tot op heden altijd prettig gewinkeld met goede service, nu ook online geheel tevreden met alle aankopen.

Wisselend

Doordat een verkeerd etiket aan een overhemd hing, kreeg ik in eerste instantie ook een verkeerd overhemd thuisbezorgd. De inpakster had daar geen schuld aan maar ik was daar natuurlijk niet blij mee. Het daarop volgende contact met de klantenservice was echter van grote klasse. Snel, meedenkend en zeer klantvriendelijk. Heel snel kreeg ik alsnog mijn bestelde overhemd afgeleverd.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda