Snel geregeld.Netjes verpakt.Mooie kaart.Bedankt.

Prima bedrijf

De bestelde kleding snel en op tijd geleverd en van een goede kwaliteit 1

Fijne website om te bestellen. Leuk dat er een persoonlijk handgeschreven kaartje bijzit

heel goed

Goed product, slechte verzending door DHL

Dhl wordt ingehuurd door Van Dal en is een slechte bezorger en rijdt standaard bij ons appartementencomplex door en bezorgt rechtstreeks bij verzamelpunt. Van Dal doet dan quasi ‘ oh dat betreuren wij’ en daarmee houdt het op. Zal wel de goedkoopste zijn, maar met de slechtste service!

Goede afwikkeling

Mooie mode voor een goede prijs!

Mooie kleding en goede service

Mooi kleding en zeer aantrekkelijke aanbieding. Service gratis verzending en retour. Bij elke zending een leuk persoonlijk kaartje en een heerlijke stroopwafel.

Super snelle levering, wederom alles perfect, weer kunnen houden, dit keer voor zoon. Vorige keer voor man ook alles ok Dus geen ervaring met terugbrengen en geld terug ontvangen

Alles volgens afspraak verlopen.

Kreeg wat ik bestelde voor redelijke prijs

Super; snel, compleet en met leuk extraatje

Het bestellen via de website is eenvoudig en snel. De bezorging was zoals aangegeven en binnen twee werkdagen na de bestelling (en dat rond de feestdagen). De overhemden waren netjes verpakt en kwamen overeen met de bestelling. Als leuk extraatje zat er dit keer een stroopwafel bij de bestelling. Een leuk gebaar waar dit keer mijn kinderen met name erg blij mee waren :-)

Duidelijke website Eerlijke prijs Snelle afhandeling en het persoonlijke kaartje is leuk

Snelle levering, dank daarvoor!

Correcte en snelle levering.

Alles prima verzorgd.

Snel geleverd . Retourzending makkelijk te verzenden. Daarna maat kleiner besteld. Werd ook weer keurig afgeleverd.

De eerste zending snel en goed.

Van de tweede bestelling van 5 januari 2022 hebben wij nog steeds niets vernomen. Wel betaald, geen mail en geen goederen. Dus geen cijfer waard.

is goed mag wel 1 pak stroopwafels lekker!

is goed mag wel 1 pak stroopwafels lekker!

3 van de 4 overhemden konden niet geleverd worden.

Deels geannuleerd. Wel tegoedbon gekregen.

Bestellen gaat makkelijk, de bezorging is vlot en de kwaliteit van de kleding is mooi. Ook retourneren is makkelijk.

Vlot, snel, mooi.

Snel geleverd, keurig verpakt en kleding was perfect van maat en kwaliteit!!

Snelle levering, netjes ingepakt met een leuk persoonlijk kaartje erbij geschreven, en een heerlijke stroopwafel. Een feest om dit pakket te krijgen ..

alles loopt zoals het hoort

Snelle levering.

Goede service en goede kwaliteit van de kleding.

Geweldige zaak alleen jammer dat er in oudbeijerland geen van Dal winkel is

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda