Fantastisch!

Zowel in de winkel op Kronenburg als online heb ik al jaren een zeer goede ervaring. Fijne persoonlijke adviezen. Vriendelijk personeel. Online een snelle levering en retourneren is geen probleem. Geld wordt ook snel teruggestort. Verder is de kleding veelal prachtig en van goede kwaliteit. Ik loop al jaren al mijn kleding bij Van Dal!

Prima dienstverlening

B

Geen klachten

Alles goed en snel geregeld.

Geweldig goed

Super netjes verpakt en bezorgd met een leuk kaartje erbij en een lekkere stroopwafel

Keuring op tijd en wat leuk die stroopwafel

Als we wat bestellen bij Van Dal bestellen komt het snel binnen en zitten de artikelen netjes verpakt met daarnaast nog een koekje als beloning. Leuk

Gewoon top

Zeer snelle levering

prima geregeld!

Artikelen kwamen overeen met hetgeen op de web-site te zien was. netjes verpakt en afgeleverd.

zoals gewoonlijk top.

een no nonzence firma duidelijke antwoorden en vriendelijke mensen op website en winkels die van wanten weten.

Correct en netjes.

Zoals gewoonlijk wederom een goede ervaring

Goede ervaring! Binnen 1 dag alles binnen....

Snelle en correcte levering. Retourzendingen heel gemakkelijk uit te voeren.. Gewoonweg super.

Alles verliep heel goed

Snelle on goed verpakte levering

Goede kwalitijd

Super snel ontvangen

De bestelling was supersnel geleverd. De trui paste niet . Terug gestuurd en alles was weer snel geregeld mbt terug betaling van de aanschafprij

Zeer klantgericht

Fantastische (web) winkel met aandacht voor de klant en kwaliteits kleding.

Snelle afhandeling van de retourzending.

Een fijne klantenservice.

Altijd een fijne samenwerking in de winkel en nu online

In een keer alles goed

Keurig verpakt pluim

Snelle levering, goede en snelle retour afhandeling

Snelle levering en goede retour afhandeling

Top en snel bezorgd. Aanrader

Snel en top bezorgd. Echt een Aanrader. Vooral nu met de opruiming. Mooie kleding. Topppppp

Goede service.

De bestelling was keurig op tijd geleverd. Jammer genoeg waren de broeken niet zoal ik verwacht had, want het waren geen spijkerbroeken. Financiële afwikkeling was ook heel snel.

Snelle levering, mooi verpakt met een persoonlijk tintje

Normaal gesproken koop ik mijn kleding in de Van Dal winkel. Vanwege de pandemie nu op online bestellen aangewezen. Op zich een goed alternatief, maar de winkel heeft toch mijn voorkeur, vanwege het totale kledingoverzicht en de adviezen in de winkel.

Goede service mooie kleding

Goede service mooie kleding