Zeer mooie kleding en een snelle levering... héél correct...ik heb mijn gading gevonden!

Weer wat besteld in de webshop. Snelle levering en goed verpakt.

Snelle en correcte levering

Erg tevreden altijd over de service in de winkel als de online bestelservice. We slagen hier altijd.

Top leverancier

Wij kopen al jarenlang onze kleding bij Van Dal, normaal bij de fysieke winkel in Veenendaal en nu noodgedwongen via de webshop maar altijd is er daar weer de fantastische service en correcte levering. Voor ons de juiste instelling

Zeer mooie kwaliteit en toch betaalbaar

Hele mooie kleding, kwalitatief zeer goed en toch betaalbaar met niet alleen in de winkel zeer goede service, maar ook als je online besteld, is de service perfect.

Mooi colbert voor een top prijs!

Colbert besteld in de sale, heel blij mee! Snelle service en leuke attentie in de vorm van een stroopwafel!

Levering snel en geleverde overhemden naar 100% tevredenheid.

Levering snel en geleverde overhemden naar volle tevredenheid.

Goede kwaliteit , op tijd en gepersonaliseerd opgestuurd

Super goed en vlug

Super snel en gekregen wat ik gevraagd had.en super goede korting

Prima hartstikke fijn

Prima site en bezorgen ging ook goed

Alles was dik in orde, alleen jammer dat de lekkernij er niet bij zat.

Alles was dik in orde, alleen jammer dat de lekkernij er niet bij zat, maar dat komt de volgende keer wel in orde toch..??

Tevreden

De service die ik verwachtte heb ik ook gekregen.

Keurig

Fijn geholpen bij het omruilen voor de juiste maat van de pantalon

geweldig

eerste keer online besteld ,de maten waren goed .Mooi ingepakt nog een attentie erbij ,ben heel tevreden voor herhaling vatbaar. Ook een zeer snelle levering naar Belgie.

Alles is cf bestelling ontvangen.

Alles is snel uitgevoerd!

Boven verwachting

eigenlijk ga ik liever naar de winkel om te passen, maar heb eens geprobeerd online te bestellen. Gaat makkelijk, en vlot geleverd. De maat was goed, de kleur toch iets anders dan verwacht maar paste ook, prijs/kwaliteit prima. Hoewel terugsturen ook makkelijk zou zijn, hoop ik toch weer gauw de winkel te kunnen bezoeken

Keurige site, alles goed te vinden.

Het bestelde product is netjes en op tijd geleverd.

Perfecte afgeleverd

perfect verzorgde levering

De levering en het retour zenden.

Online vest gekocht snel geleverd , maar vest voldeed niet aan de verwachting was een zomervest en ik wilde een wintervest. Vest retour gestuurd. Binnen een week geld terug gestort.

Ze zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen.

Gewoon vertrouwd toppie. Mis wel het zoeken en passen in de winkel. Zo mogelijk de kleding presenteren op modellen, dat geeft meer impressie. Groet, Ger.

Klantvriendelijk

Een snelle service met een leuke attentie bij de aankoop, geweldige winkel. Mooi overhemd gekocht, had deze van de zomer al gekocht en was blij er nog een in de juiste maat te vinden, blijft heel mooi in de was en draagt erg prettig vanwege de iets dikkere stof.

Nu een aantal bestellingen gedaan, schoenen, broeken en overhemden en een heel goede kwaliteit en ik kan zeer goed mijn keuze maken. Iets wat niet overal lukt. Ik houd net van iets afwijkend. De service heb ik tot nog toe als goed ervaren. Levering netjes op tijd, en de attentie van een stroopwafel bij ieder bestelling wordt zeer op prijs gesteld net zoal het kaartje wat bij de bestelling zit wie het heeft ingepakt. Tevens de klanten service, ik had een bestelling gedaan en 1 dag later bleek van een van de bestelde producten inmiddels goed koper aangeboden. Gebeld met de klantendienst en meteen keurig geholpen en de mededeling gekregen, zonder commentaar het wordt verschil wordt terug gestort. Kortom hier een zeer tevreden klant. Zal zeker mijn aankopen bij jullie blijven doen.

Zoals ik van v Dal gewend ben

De bestelde producten zijn vlot en correct geleverd. Helemaal top vinden wij de persoonlijke boodschap van de persoon die het pakket heeft ingepakt.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda