ons probleem is goed behandeld

Geweldig snel en goed

Snelle bezorging

Prima, houden zo

In een woord GEWELDIG!

Door Corona, Verschillende keren een bestelling gedaan alles Uitstekend verpakt en Bezorgd. De geleverde kleding is zoals altijd zeer mooi met een uitstekende pasvorm.

Alles in orde en mooi op tijd

Ik kon online prima vinden wat ik wilde, mijn pakket is keurig op tijd bezorgd en de inhoud klopte helemaal.

Van Dal prima ervaring

Alleen de bezorging was niet oke niet aangebeld en gewoon aan de straatkant belegt waar iedereen bij kan

Prima prijs kwaliteit

Snelle bezorging met altijd iets gezelligs t.w. een stroopwafel. Zij doen wat ze beloven.

Mooie kwaliteit, goede modellen, maatvoering

Mijn man is zeer tevreden, leuke kleuren. Bij de broeken wel graag hangers of

Goed geholpen

Goed geholpen

Prima. Snelle levering.

Goed telefonisch contact. Mooie jas. Snelle levering.

Snel en precies volgens afspraak.

Ook nog telefonisch contact gehad over de aanbiedingen. Netjes en correct te woord gestaan. Nu maar hopen dat zij zich ook nog aan de afspraak houden. Maar gezien mijn ervaring gaat dat helemaal goed komen.

Snelle service, makkelijk te retourneren.

Redelijk positief

Jammer was dat mijn eerste keer dat ik mijn keuze maakte, de uitgekozen artikelen plotseling uit de winkelwagen waren verdwenen toen ik wilde afrekenen. De tweede poging ging goed.

Toppie

Makkelijke site, eenvoudig bestellen, snelle levering.

Veel keus in mooie betaalbare kleding en snelle levering.

uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs

Ik ben al vele jaren trouwe klant van uw winkel in Eindhoven (aalsterweg). Al mijn overhemden, broeken, vesten enz koop ik bij u. Enige tijd geleden zijn wij verhuisd naar Blaricum. Dichtsbijzijnde filiaal van Van Dal is nu in Nijkerk. Mijn dochter heeft mij er onlangs gebracht (ik rij geen auto meer). De winkel viel mij nogal tegen. Gelukkig is er nog uw webwinkel... Onlangs dus als proef een vest besteld. Helaas was ik niet thuis toen DHL aanbelde, Er werd een briefje achtergelaten met een QR-code (waar ik niets mee kan) en een webadres. Daar lees je dan dat je de track&trace moet volgen, Na lang zoek gevonden: het pakket was bezorgd bij een DHL afhaalpunt in Blaricum. Dat betekent voor mij 10 minuten lopen naar de bus. Overstappen op een tweede buslijn. en dan nog eens 5 minuten lopen naar het afhaalpunt. Daar aangekomen bleek dat ze pas om 16 uur open gaan.... Dus de volgende dag weer hetzelfde traject. Kortom: als ik van te voren had geweten dat u via DHL bezorgt, had ik niets besteld. Want met DHL had al eerder een soortgelijke ervaring. Ik hoop dat u iets met deze kritiek kunt doen.

Goede en snelle service

Mijn vader was helemaal content met zijn 2 nieuwe vesten.

geweldig

super snel

Handig

Vlotte levering

Goede afhandeling bestelling

De truien waren goed verpakt en goed op tijd geleverd. Leuk ook de persoonlijke boodschap en de stroopwafel. Heel attent.

Zeer snelle en goede service en gemakkelijk te bestellen via de mail.

Al vele jaren mijn kleding winkel

Prima assortiment en goede kwaliteit

Snelle afhandeling. Verzorgd met persoonlijk kaartje leuk.

Alles zeer correct. Top.

Was weer top net als alle voorgaande leveringen.

Snelle levering prima kwaliteiten

Gijzenveld 6