Prima verpakt en op b tijd geleverd

Onze c ervaringen met Van Dal zijn altijd al heel goed en prettig vwb bezoek aan de winkel. Nu is dat de prima afhandeling van onze bestelling via de webwinkel nog eens bijgekomen.

Was goed.

Is goed

Mooie winkel

(***)

Prima ontvangen!

Keurig uitgevoerd proces!

Degelijke kleding

Goede winkel voor herenkleding, zowel de fysieke winkel als de website. Uitgebreide collectie met accessoires. Mis alleen een duidelijke uitleg voor welke lengte riem bij welke maat die hoort op de website.

Word altijd prima geholpen.

Hoeft niet zelf in de rekken te zoeken je vertelt wat je wilt en alles wordt je bijgebracht. Hoe makkelijk kan het zijn.

Uitmuntend

Mooie kleding , snelle levering, en persoonlijk bedankje.

makkelijk en snel

makkelijk en snel

Goede en snelle afhandeling

Goede en snelle afhandeling

correcte levering

netjes afgeleverd en geheel volgens het gevraagde geleverd

Zoals ik gewend ben alles weer zeer goed verzorgd.

Zoals ik gewend ben alles weer zeer goed verzorgd

Fijne website

Artikel dubbel besteld. Na een mailtje werd dit direct opgelost.

Erfect geregeld van begin tot eind

Prima ervaring,met online bestellen

Het vest van Barlett is heel mooi past prima ,ik draag heel veel van dit merk ,altijd goede kwaliteit.

Prima!!!

Gewoon perfect en niets meer doen aan de dienstverlening!!

Zeer onvriendelijk behandeld door personeel

Ik was in de winkel en er waren 3 dames aan het werk en we waren met 3 klanten. Ik was op zoek naar een trui en had al 3 rondjes door de winkel in Helmond gemaakt. Op enig moment zag ik 1 medewerker een blouse weg leggen en ik vroeg heeft u deze trui in andere kleur. Ik wed afgesnauwd dat ze bezig was met een andere klant. Ik heb uiteindelijk de trui die ikzelf heb gevonden afgerekend en besloten nooit meer naar deze winkel in Helmond te gaan

Wat een prachtige blouse was het Goede kleur en maat Snelle levering Ga hier nog vaker bestellen Keus genoeg

Goede zaak en service verkeerde bezorger

De site is netjes en overzichtelijk. De bestelling wordt netjes verzorgd en snel verstuurd. Jammer dat het met DHL wordt verstuurd die maakt er dan een bende van. De servicedesk van, van Dal mode reageerde daar goed en adequaat op.

Top en snel geleverd

Nvt

al was het de eerste keer ik was zeer te vrede

fijne zaak voor mij

heb online kleding besteld kwam binnen 2 dagen aan, heb iets retour gestuurd wacht op een refund en bestelde grotere maat broek en die kwam ook snel binnen , hopelijk komt de refund ook snel terug, dan ben ik zeer tevreden over de verpakking , de kleding, zeer goede kwaliteit en pasvorm ook heel goed , kortom een zeer tevreden klant. Mijn zaak van Dal mode . Ik kom uit het westen en had deze zaak al snel gevonden in Tiel ,maar kan nu ook via internet bestellen, helemaal top

Goede service netjes op tijd bezorgd

Prachtige overhemden mooi verpakt en verrassend snel geleverd.

Mijn vertrouwen in VDal is door deze levering alleen maar gegroeid.

Heerlijk winkelen

Goede advies.