Leuke winkel , leuke kleding, goede prijs

Prettige hulp, ruime keuze, goede prijs / kwaliteit verhouding

prettig geholpen en meedenken wat je zoekt.

het is te omschrijven als zeer plezier, met behulp van het personeel.

Prima online verkoop: aanrader!

Hele mooie mannenmode. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik blijf naar de winkel gaan en ook blijf ik online kopen.

Ik ben goed geholpen

Er is meegedacht met de kleding keuze die ik op dat moment nodig had. Bedankt.

Mooie kwaliteit snel thuis en perfecte pasmaat hoeft nooit wat terug te sturen

Uitstekende kleding en dienstverlening.

Idem

Goed geholpen

Pakket was niet goed aangekomen bij ons was terug gestuurd naar Vidal en na telf. Contact met een van u medewerkers volgende dag opnieuw verstuurd en prima aan gekomen

Klantvriendelijk geholpen. Internetlevering exact volgens afspraak.

Goede kwaliteit voor redelijke prijs.

Mooie spullen, goede prijs!

Van Dal combineert kleding tot aardige ensembles. Zo ook de actie Vesten & shirts. Diverse kleuren van deze kledingstukken zijn onderling te combineren, hetgeen ik dan ook deed. Eén shirt was niet voorradig, maar kon worden besteld. Dat duurde even (8 werkdagen), maar toen kon ik het shirt gewoon in de winkel afhalen. Goede kwaliteit en een vriendelijke prijs, in combinatie met redelijke levertermijn maken mij tot een tevreden klant!

KOOPGOED-GOEDKOOP

mooie zaak, vriendelijk personeel, bekwaam. Ook de webwinkel verdient alle lof!

goede service

ben in de zaak prima geholpen en goed geadviseerd.

goede kwaliteit en service

Pet in de winkel niet aanwezig in mijn maat. Ter plaatse besteld en betaald. Twee dagen later via pakketservice bezorgd. Goede pasvorm en mooie kwaliteit.

goed genolpen

Verkoopster heeft ons goed geholpen met de gekochte artikelen. Een riem moest vermaakt worden en dat heeft zij deskundig gedaan. Overhemd was niet voorradig ivm de maat en verkoopster heeft het gelijk on line besteld in de winkel. Wat ik niet commercieel vind is dat: als ik voor bijna twee honderd euro in de winkel koop en 1 overhemd on line dat ik toch nog bezorg kosten moet betalen. Was wel blij dat er een klantentoilet in de winkel aanwezig is zeker met deze pandemie

naar tevredenheid

was fijn om producten in de winkel op te kunnen halen. Kregen advies en konden er passen. Was ook snel bezorgd. Fijn en bedankt.

Zoals al jaren is het bij van Dal altijd keurig en correct geregeld en je wordt door vriendelijk personeel geholpen.

Herenmode met een hoofdletter

Mooie herenkleding tegen redelijke prijzen. Duidelijke website en snelle levering!

Goede en snelle levering

Goed en correct geleverd

Goed verzorgde levering en goede kwaliteit

Dit was de tweede keer dat ik on line heb besteld Alles was zo als verwacht gewoon goed

Fijne winkel

Een heel fijne winkel En een super service altijd met een leuk presentje

Goed geholpen

Mooie kleding goed geholpen. Minpuntje: jammer dat u geen lengtematen verkoopt dat had u een 10 gekregen

Goede levering

Goede kwaliteit

Goede service en bediening

Goede en deskundige bediening en advisering in de winkel in Bladel

Snelle levering en leuke attentie.

Naast het feit dat de broek die ik bestelde snel geleverd werd, kreeg ik er een leuke attentie bij in de vorm van een zakje 'oud hollandse droppinnetjes'. De handgeschreven 'veel plezier met uw aankoop' maakte dat de 'anonieme' internet bestelling nog persoonlijker werd. Om blij van te worden!

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda