Dag Jas gekocht van dnr Eerste maat was te krap Klantensevice gebeld deze mevr heeft alles voor me na gemeten welke maat ik dan kon nemen En netjes terug gebeld ,en grotere maat besteld Kijk zo moet een klantenservice werken alle lof voor deze mevr M vr gr bert schutte Ps ook hoe het verpakt was ,en retoursticker erbij met stroopwafel vanwege 70 jaar leuk hoor

Goede kwaliteit tegen redelijke prijzen.

Goed product, jammer dat de broeken niet passen vanwege de kleine buikmaat.

Prettige en fijne winkel

We komen al vele jaren bij van Dal we slagen altijd, goede kwaliteit en pasvorm. Het personeel is heel vriendelijk en helpt je goed

Snelle toezending

Vriendelijke en deskundige service

Vriendelijke, deskundige en behulpzame mederwerkster.

Gemoedelijke winkel

Prettige sfeer in de winkel. Jammer dat de aanbieding zo snel op was. Maar gelukkig online nog kunnen bestellen.

Fijne winkel

Altijd goed advies gekregen

prima service

verkeerde maat besteld, retour gezonden, super vriendelijke reactie en snelle verwerking klantenbinding !

bijzonder vriendelijk

vriendelijk personeel, correct geholpen en behulpzaam. ook webbestelling goed verlopen.

Een hele fijne winkel waar je als klant nog koning bent

Vriendelijk en correct geholpen.

Zie boven

Fijne winkel/webshop

Als ik in de winkel kom is de bediening goed. Ook via de webshop geen problemen ondervonden bij bestellingen.

mijn ervaring is heel goed.

mijn ervaring is geweldig julie krijgen een 9 als punt.

Voor mannenmode gaan wij al jaren naar van Dal.

Goede communicatie, nette verzending mooie artikelen.

Beter kan het niet

Perfect uitgevoerd.

Mooi product geleverd. Prima service!

Snel geleverd mooi product. Past perfect. Zoals altijd stipt bezorgd. Op nar de volgende bestelling.

De medewerkers helpen goed en geven goed advies.

Heel goed afgeleverd

Netjes afgeleverd

Prima geholpen

Prima geholpen

Ik heb nog geen bericht ontvangen van de bestelde kleding

Ik heb mijn kleding besteld, betalingsvraag ontvangen, echter nog geen bericht of de broeken binnen zijn.

Klantvriendelijk

Op rustige en bekwame manier geholpen, goede service

Een zeer prettige ervaring.

Een fijne winkel om rustig rond te kijken.Bij bepalen van keuzes vakkundig en vriendelijk geholpen. Daar we niet direct uit de omgeving kwamen was er een heerlijk kop goede koffie. Ga zo door!!!

Niet klantvriendelijk geholpen.

De medewerkster was het er niet erg mee eens, dat ik mijn aankoop online had gedaan en in de winkel op kwam halen.

Levering heeft 1,5 week geduurd

Thuislevering zou kosteloos moeten zijn, als de winkelvoorraad niet toereikend is.

Leuke kleding fijn geholpen wel prijzig

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda