Makkelijk bestellen, snel geleverd! Goed prijs kwaliteit verhouding.

Uitstekende service.

De verkoopster dacht met ons mee. Ik kocht kleding voor mijn vader die niet aanwezig was in de winkel. Goede uitleg over de verschillende maten van een colbert. Verkoopster bestelde online een artikel dat op dat moment niet voorradig was. Kortom; uitstekende service.

Fantastisch!!!

Een hele fijne, snelle service en netjes verzorgd verpakt.

Wij waren zeer tevreden.

Prima geholpen, om een goede keuze te maken.

Goede kwaliteit en snel en verzorgd geleverd

Goede kwaliteit en snel en verzorgd geleverd

Altijd OK ook bij retouren

Prima keuze op de website (al beperk ik mezelf tot shirts van een bepaald merk en bepaalde maat). Snel geleverd en problemen (in mijn geval was een vest te klein) snel en adequaat opgelost.

Goede en snelle levering

Snelle en correcte levering .

goede service

Herhaaldelijk tevergeefs getracht een artikel in de winkelmand te krijgen. Niet duidelijk of het aan de site of aan onze laptop ligt. Verder tevreden over de service.

DHL weigerde ( als gewoonlijk af te leveren)

DHL dumpen de goederen bij een depot

Goede service, mooi assortiment

We komen al heel lang bij v Dal, en aangezien we best kritisch zijn ...... zegt dat genoeg:)

Altijd mooie collectie, zowel in winkel als online goede service

Mijn ervaring is altijd goed bij v.Dal in de winkel. Je wordt er goed geholpen met de mooie en goede collectie herenkleding! Ik kom er graag om voor mijn man kleding te kopen. Is het niet op voorraad in de winkel, dan bestellen ze het voor mij en wordt het thuis of winkel bezorgd, wat ik wil! Kortom: een prima zaak, ga zo door!

Vraagteken

Verkeerde maat besteld. BESTELDE MAAT 34-34 MOEST ZIJN 34. Zelfde dag via DHL teruggestuurd . Na een week nog steeds geen reactie. Is er iets fout gegaan ?

Heb bestelling nog niet binnen

Bestellen ging super snel , goed, gemakkelijk. Geld van rekening af ook vlug, maar bestelling is nog steeds niet binnen

Fijn en goed geholpen

Goed geholpen

Mooie kleding voor een fijne prijs!

Van Dal heeft een uitgebreid assortiment voor een betaalbare prijs. Zowel online als offline is het er prettig winkelen.

De klantvriendelijkheid en kennis van zaken was prima

Klantvriendelijke medewerkers en nette winkel

Klantvriendelijk geholpen, de trui die ik wilde ruilen in een andere maat was niet op voorraad en is besteld. Goed op de hoogte gehouden per mail en aanwezig op de afgesproken dag. Nette overzichtelijke winkel.

Slechte service door ouderwets systeem.

De broek die ik gekocht had op internet (2,95 verzendkosten)was veel te klein. Ik heb gebeld met van Dal Eindhoven (Aalsterweg)en die mevrouw vertelde dat ik de broek daar kon brengen of omruilen. De volgende dag zijn wij vanuit Best naar Eindhoven gereden. Daar werd gezegd dat ik zelf de broek moest opsturen om mijn geld terug te krijgen. Toen wij verbaasd reageerden zei de verkoper dat zij het ook wel wilden doen. Wij ruilden de broek om tegen de goede maat, maar moesten de broek opnieuw betalen. ( dat kon niet anders, door het systeem). Wij wachten nu op teruggave van het geld van de eerste broek!!!)

Niet fijn ! Teleurgesteld!

10 november bestelling gedaan webshop, is nog niet binnen. Ben 16 november in de winkel geweest, daar zou bestelling bezorgd worden, maar die hadden nog niets gehoord. Dit duurt te lang. G. Van Soest

Tevreden klant

Goed verpakt en op tijd geleverd. Bestelling voldoet aan verwachting en presentje erbij was leuk

Juiste levering, maar niet snel

De levering was precies volgens afspraak, maar het genoemde aantal dagen van levering werd ver overschreden.

uitstekend

Goed assortiment, vriendelijke en goede bediening en goede service.

goed bv morgen weer

Prima verzorging

Alles in goede orde ontvangen

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda