Uitstekende dienstverlening in winkel en daarna goede levering van geadviseerde pantalon.

Zeer goed geholpen in winkel, omdat ik in een rolstoel zit toch heel vriendelijk en goed geadviseerd. De geleverde pantalon snel en met een leuke attentie toe gestuurd.Deze pantalon is uitstekend geschikt voor rolstoelgebruikers en heb ik dan ook warm aanbevolen bij mijn zorgteam.

Prima geholpen

Goed advies gehad en wat niet op voorraad was in de winkel in Waalwijk werd via de website besteld en het andere werd vanuit een winkel in Eindhoven naar Waalwijk gebracht. Alles snel binnen en perfect geregeld.

Weer positief

Vanuit van Dal zoals altijd, snel verzonden en dus snel geleverd en alles in orde. Wel jammer deze keer dat de bezorger van DHL het pakket ongevraagd voor de deur parkeert als ik er onverwachts een aantal dagen niet ben maar daar kan van Dal niets aan doen, klacht ingediend bij DHL.

Snel, niet duur

Zoals meestal snel verzonden, leuke actie, bekende spullen

Top zaak , goede service zowel in winkel als online

Goede service zowel in winkel als online

Top Winkel

Mooie kwaliteit snel geleverd en de juiste maat en kleur

Geen pakket opgehaald

We hebben geen bericht ontvangen dat er een pakketje afgeleverd is zin de winkel in Nijkerk. We wachten dus nog op de bestelling.

de eerste keer besteld was goed

de keuzen van de winkel damens is goed .

Blouse voor mijn vader

Leuke blouse online besteld voor mijn vader, helaas is de winkel in Den Bosch dicht. Snelle levering en de blouse was in het echt nog mooier! En hoe leuk verpakt met een doosje met snoepjes en een kaart. Ga zeker nog een keer iets voor mijn vader of mijn man bestellen.

De kleding van van dal is goed.

Ik vind het vervelend dat ik geen berichtje krijg wanneer het bezorgd word en dat is het vervelende via DHL. Post nl nooit geen problemen mee.

best vrienlijk personeel

maar jammer dat ze niet allemaal goed om kunnen gaan met het bestellen via de laptop zal ook best moeilijk zijn

Perfect geholpen

Vest en overhemd was in mijn maat niet in de winkel. Verkoopster heeft in het systeem gezocht het gezochte vast gelegd zodat ik het in de winkel op kon halen. Goede service van van Dal.

Zoals altijd:was alles zeer goed

Goede service,fijn geholpen,door vriendelijk personeel. Kleding is van fijne kwaliteit.royale keus. Fijne winkel.

De online bestelling is in de winkel uitgevoerd en samen gecontroleerd. Ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail en de levering ging goed en het afhalen, waarvoor ik zelf gekozen had, ging zonder problemen met een goede controle.

iets minder als anders

Ben best goed geholpen in de winkel op een ding na. Voor bijna €300 besteed maar helaas was een bloes en vest niet in mijn maat aanwezig. De verkoper had, voordat ik aangaf dat mijn spullen in de winkel door mij opgehaald zouden worden bij de te verstellen pantalon die enkele dagen later aanwezig zou zijn, de "bestelling" al via internet gedaan en thuis laten bezorgen. Terwijl ik voor een behoorlijk bedrag koop moest ik daardoor bezorgkosten betalen. Het is geen onoverkomelijk bedrag maar had niet gehoeven daar ik het op wilde halen in de winkel.

Altijd vriendelijk geholpen. Helaas is de grote maten collectie niet groot genoeg. Jammer dat deze collectie maar tot 60/62 (32/33) voor broeken en 50 voor overhemden gaat. Hierdoor zijn we genoodzaakt onze kleding bij andere zaken te kopen.

Gevonden wat ik zocht

Vriendelijk geholpen en zeer ter zake kundig

Prima service.

Andere maat besteld bij ander filiaal en dat voor me gereserveerd tot ik het een week later kon ophalen. Top!!

Goed geholpen

Prima geholpen in winkel en webwinkel. Een pasoverhemd is nog handiger (vooral voor de winkel), maar het was geen probleem om het overhemd zelf te passen. Het enige kleine minpuntje van de webwinkel en laten bezorgen in het filiaal was de wat langere levertijd (4 tot 6 dagen), maar dat was verder niet onoverkomelijk.

Geweldig, niets op aan te merken

.Geweldige service via internet maar ook in de winkel. Vriendelijk en heel behulpzaam personeel. Ook voor de retourzending.

Geweldig! Kwaliteit producten met liefde ingepakt

Product was zorgvuldig en persoonlijk ingepakt. Erg fijn! Product is naar wens en zoals beschreven. Tot de volgende aankoop!

Netjes te worden geholpen

Zoals boven beschreven

Recht voor zijn raap goed !

Alles keurig op tijd en met correcte communicatie

Zoals altijd zeer tevreden

Fantasties