Zeer hulpvaardig

Zeer vriendelijk en vakkundig.

Goed.

Je wordt gewoon goed geholpen.

Zeer fijne persoon lijken benadering. Als klant voel je je echt als koning.

geod

mijn ervaring is gewoon geod

Levering en kwaliteit is prima

Er zat ook nog een kleine verrassing bij. Helemaal leuk. Tevreden met de kleding van Van Dal.

super geholpen

juiste maat zoeken

Maandag besteld woensdag ophalen in de winkel. Niet gekozen voor bezorging Ivm extra busjes. Goede verpakking.

Duidelijke website en prima goederen.

X

Duidelijke website, snel geleverd.

Koper er met veel plezier

Fijn personeel mag graag de winkel in lopen

Mooie kleding

Wat je ook besteld de levering is heel snel.

Slecht

Ik heb mijn pakket retour afgegeven bij de lokale van dal winkel en heb nu na 8 dagen mijn geld nog niet terug gekregen

Goede ervaring

Een goede ervaring en vriendelijk personeel. Mooie alternatieven aangeboden als keuze. Goede afhandeling daar niet de goede maat van het kledingstuk aanwezig was. Oplossing via internet geregeld met de medewerkster.

Mooie kleding

Snelle levering leuke attentie .

Uitstekende service

Mijn maat niet op voorraad en toch gekregen via de post bij mij thuis. Er zat tevens iets lekkers erbij!

Service gericht

De verkoper in de winkel dacht met mij mee en stuurde mij naar een filiaal voor halve maten. Die bleken daar helaas niet aanwezig. Wanneer gaat an Dal die(grote,…halve maten 4x XL) weer inkopen? Simon Wienke

Zeer tevreden.

Fijne en duidelijke site, ruim assortiment en van goede kwaliteit. Zeer snelle levering en een persoonlijk geschreven kaartje van de inpakservice met klein cadeautje kortom....zeker aan te bevelen.

Keurig

super

Netjes geholpen met mooie kleding

Nvt

Correcte en snelle bezorging

Snel correct met een fijn kaartje en een heerlijke zoete verrassing

Super mooie kleding, goed advies en prijs en zeer snel geleverd

Recent enkele truien, vesten en winterjas gekocht via online bestellen. Raad gevraagd met maatkeuze en goed advies gekregen. Alles snel afgehandeld en prachtige kleding voor mooie prijs, dus niets geretourneerd! Zeer vriendelijk aangeboden/ingepakt met zelfs een kleine attentie. Van Dal: Super!

De juiste artikelen werden volgens schema geleverd.

Online kortingsactie. Makkelijke bestelling. Duidelijke communicatie over bestelling en levering. Producten volgens schema geleverd. Producten hadden de juiste maten. Leuke attenties bijgevoegd.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda