Prima kleding, vlotte levering.

Mijn vader van 8i jaar werd super goed geholpen!

Goede service!!

Vest en hemd voldeden aan de verwachtingen! MAAR: Als er op het kaartje staat dat er "iets lekkers" bijzit dan moet dat er ook zijn

Wordt altijd deskundig geholpen en ruime keuze

Fijne winkel, aardig personeel, slaagt bijna altijd in een bezoek.

Mooie kwaliteit

Mooie prijzen

Mooie kleding

Snelle verzending met persoonlijk kadrtje en stroopwafel.Super!

Jammer de broek was te klein

Alles volgens de regels verlopen

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit

Keurige en snelle verzending! Alleen over de vervoerder DHL heb ik klachten. Levert het pakket niet af maar zet het buiten ergens neer, altijd bij onze buren die voor ons wonen. We hebben verschillende malen contact gehad met DHL, tot nu toe zonder verbetering.

Eertse ervaring is matig

Aangezien ik geen bericht heb ontvangen dat ik het product kon afhalen, bleef ik onnodig lang wachten. Beter communiceren met de klant is beslist noodzakelijk.

Het beviel- nog - niet

Ik krijg dit beoordelingsformulier eerder dan het bestelde. In elk geval voortvarend maar niet de bedoeling. Volgens mijn T&T code kan DHL nog steeds niks vinden.

Netjes op tijd

Prima. Goed geregeld

Uitstekend.

Eerst korting vergeten, daarna nogmaals ontvangen.

Snel en helder!

Super aardige mensen bij de klantenservice en ook in de winkel!

goed,zie opmerking hieronder

Prima,alleen vind ik betalen voor het korter maken nog steeds erg vervelend.

Website deedt het niet goed

Het bestellen op mijn huidige email deedt het niet terwijl we een account hebben. Een ander mail adres ingevuld toen kon de bestelling wel geplaatst worden. Uiteindelijk hebben we ook geen bevestiging in de mail ontvangen. Kleding was verder wel goed verpakt en mooi van kwaliteit

Goede site

Prima winkel en site . Snelle levering em telefonisch contact.

Correct en vriendelijk geholpen.

Ik koop vanaf dat van Dal in Weert een winkel heeft, de meeste kleding bij van Dal. Goede kwaliteit en prijs. Vriendelijk personeel.

Goede kwaliteit prijs verhouding

Woensdagmorgen besteld ,donderdagmiddag in huis.

geweldig goede sevice en vriendelijk personeel

nemen de tijd om advies tegeven en kijken of het ergens anders nog is te bestellen zeer tevreden en ga zeker terug

klasse

in uw winkel in Weert, komen we gewoon ook voor de gezelligheid. Perfect zoals de dames hun werk verrichten. Top Wij blijven komen

Goed.

Wordt geholpen bij de goede maat, etc.

Als je binnenkomst kent het oudere personeel boj naam. Ze weten je maten. Adviseren over juiste kleuren en combinaties. Vragen of je bv nog sokken of een riem erbij wilt. Kopje koffie erbij en gezellig kletspraatje. Kortom top winkel. Ik kom hier al heel lang met plezier.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda