Geweldig!!

Ruime keuze, een mooie website en alles altijd keurig netjes verpakt en vlug ontvangen! Dus in een woord: geweldig!!!

Altijd passend

Klantvriendelijk

Prima geregeld

Snel en efficiënt afgehandeld en prima actie.

Prima en snel geregeld

Prima !

Zeer behulpzaam

Goede winkel

Zoals altijd zeer tevreden goede kleding voor een nette prijs al jaren tevreden klant

Snelle nette levering

Snelle persoonlijke levering

Uitstekend!

Zoals altijd uitermate tevreden over de constante kwaliteit van Van Dal artikelen.

Leuke winkel ervaring, zoals altijd !!

Leuke winkel ervaring , zoals altijd !!

in een woord prima

snelle levering netjes verpakt ,dus niets op aan te merken.

Succesvol

Vlotte levering ....van een mooie bestelling

top

goede klantgerichte service zowel in Beek als in Roermond

Vlotte levering en goed verzorgd

Zeer positief!

Snelle afhandeling en prettig contact met klanenservice.

Perfekt

Behulpzaam personeel in Horst

Mooie artikelen, snelle levering

Alles keurig voor elkaar

Tijdig en compleet mijn bestelling ontvangen. Keurig naar wens..

Zeer goed klantvriendelijk

Echt zeer klantvriendelijk en een goede sfeer en veel keuze

Geweldige (online)winkel!

Altijd heel prettig om hier iets te bestellen, nu de winkels voor ons te ver zijn om te bezoeken en wat deden we dat graag!

Verrassend

H3et egon al met de doos waarin de artikelen verpakt waren. Tips en info aan de buitenkant. Zelfs een puzzel. Vervolgens als je hem openmaakt duidelijk de retourinstructies maar dan het leukste....je nieuwe artikelen keurig verpakt en zelfs een persoonlijk geschreven kaartje erbij met een lekkere stroopwafel ivm jubileum. Chappeau wat een beleving om een online pakketje te openen!

Helemaal top

In de winkel niet voorradig! Gelijk besteld en 2 dagen later in huis! Helemaal top

Geleverd volgens afspraak

Bestelling geleverd volgens afspraak en kleding voldoet aan de verwachtingen. Een opmerking: de doos was flink beschadigd en het leek alsof het open was gemaakt. Geen schade aan kleding

Fijn personeel, en veel keuzes qua kleding!

Fijn geholpen en er wordt echt meegeholpen met de keuzes van de kleding!

Ben al jaren een tevreden klant. Heb weleens ergens anders wat gekocht maar kom altijd op dit vertrouwde adres terug. Een aanrader. Goede kwaliteit/prijsverhouding.

Mooie producten en een persoonlijke begelijding tot aan de verzending in dit geval.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda