Bestelling helemaal naar wens

Koop hier regelmatig kleding. Voldoet aan de wensen

Zoals gewoonlijk goede kwaliteit, snelle levering

Snel geregeld altijd een persoonlijk geschreven kaartje er bij

Bij v Dal kleding kopen, gaat perfect lopen.

Zeer goed.

Prima geholpen en zeer ruime keuze

Eindelijk een winkel met ruime collectie, ook voor de wat oudere man

De geleverde producten zijn zoals ik mag verwachten van jullie.

Het verzenden met DHL geeft soms wel problemen.

Prima kwaliteit kleding

Nette kleding goede pasvorm vlotte levering heel goed

klantvriendelijke levering

eenvoudig te bestellen via de webshop en snelle levering

Van Dal wel DHL waardeloos .

Omdat ze in de winkel mijn maat niet hadden hebben ze mijn Colber laten bezorgen door DHL. Kreeg geen bericht wanneer het bezorgd zou worden. Ik woon op een bejaarden flat . Post NL legt de pakketten netjes aan de deur . DHL flikkert het beneden in de hal .zonder dat ik weet dat het daar ligt .bewoners kwamen het pakket aan mij deur brengen

Goede pasvorm en goede kwaliteit. Voldoet aan de verwachting.

vriendelijke en goede verkoopmensen, goede kwaliteit van de kleding

positief

Prima geregeld

Personeel in winkel klantvriendelijk!,,,

Alles prima

Prima kwaliteit snelle service en snel geleverd . top

goed geholpen, vriendelijke verkoopster

zie hierboven

Mooie kwaliteit

Mooie kleding wel duurder. Jas terug gebracht in winkel was te groot, nieuwe jas gekocht. Geld zou ik over gemaakt krijgen, jammer dacht dat in de winkel het betaalde bedrag terug kreeg, maar daar moet ik nu 2 weken op wachten.

Gewoon goed

Wordt netjes en goed geholpen, goede kleding voor een redelijke prijs .

Prima prijs-kwaliteitsverhouding

Mooie comfortabele shirts keurig afgeleverd .

Bezorging vlot en volgens afspraak.

Producten zien er prima uit . Bij een van de twee broeken was het insteekhaskje niet goed bevestigd . Dit heb ik zelf hersteld .Uw controle heeft dit blijkbaar over het hoofd gezien.

Al jaren klant

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs

Fijne ervaring in de winkel

Goed geholpen door de mevrouw in de winkel. Alleen twee keer moeten bellen voor de levering van het pakket

Goede, snelle service

Mooi product. Snel in huis. Vriendelijk contact

Zeer aan te bevelen

De dames zijn vriendelijk, vakkundig en geven goed advies. Ik ga er graag naar toe.

Goede, spontane, niet opdringerige hulp wanneern nodig.

Zie bovenstaande.

Correct

dit was mijn 2e bestelling on line. heel tevreden.

kiezen eenvoudig ,toezending geen probleem. echter ik kies voor achteraf betaling.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda