Goede service.

Goed.

In winkel van mijn gekochte artikel maat L meegenomen. Toch twijfel over de pasvorm na aankoop. Op internet van zelfde artikel M besteld en ontvangen. Dit model beviel beviel beter, zodat het L model weer geretourneerd is naar de winkel. Geen problemen.

Fijne kwaliteit overhemd en goede service.

Snelle levering van het mooie overhemd en heel verrassend met uitpakken een leuke attentie met briefje erbij. Top!

Super fijn

Zeer fijne en goede service zowel op de website, bezorging als in de winkel. Vriendelijk personeel!

Werd keurig op tijd en netjes afgeleverd

Goed en snel!

Vriendelijke klantenservice, snel alles geregeld. Mooie kwaliteit.

Goed,

Tas netjes in deugdelijke verpakking. Persoon die m kado kreeg erg tevreden. Goede afwerking en kleur!

Fijne zaak

Prettige medewerkers en een goede service

M. V T.

Altijd fijn winkelen hier

Kom graag bij Van Dal, altijd mooie kleding voor een nette prijs. De verkopers adviseren altijd eerlijk. Hun mening waardeer ik erg.

Bij bestelling via winkel i.v.m. geen voorraad is zeer klantonvriendelijk

Als ik de moeite neem om naar de winkel te gaan om mijn kleding te kopen in die winkel en de juiste maat is niet aanwezig dan is de winkel snel bereid om deze te bestellen alleen kan dit artikel niet afgeleverd worden in die winkel maar hij wordt dan thuis afgeleverd.Alleen moet ik de verzendkosten betalen. Dat is het beleid,dit is ZEER klantonvriendelijk.

Levering netjes en snel.

In de winkel goede maat niet op voorraad, online besteld en netjes en snel geleverd.

In de winkel in Beek (makado) werd ik zeer prettig geholpen!

Mooie, duidelijke website en snelle levering!

Slecht

Prima winkel, maar als ik een zwarte coltrui wil kopen en mijn maat is er niet... Gaat het mis! De winkel.besteld voor mij een dan moet ik extra € 2,95 betalen! Of ik het nu thuis of in de winkel laat komen. Dat is totaal klant onvriendelijk. Dit doe ik dus NOOIT meer.op deze wijze. Mvg, Louis Spoelstra.

Tevreden met de afhandeling

Ik had 2 overhemden bestelt maar 1 teruggestuurd zonder problemen afgehandeld. Dus ik ben tevreden.

Goed en veel kleren voor de grote man

Zoals als altijd super

prima winkel

Dichtbij. prima hulp bij keuze maken.

Top zaak!

Goede modezaak met voldoende keus. Je wordt goed geholpen en ze nemen de tijd voor je.

Leuke, actieve, informele maar kundige verkoopster.

Zie boven, uitstekend dus

de bestelling inclusief levering is prima verlopen.

De winkelmevrouw in Horst heeft me prima geholpen met de bestelling.

Goed geregeld

Zoals altijd gemakkelijk te bestellen en snel geleverd.1 nadeel deze keer.het heeft lang geduurt om een zwarte broek te bemachtigen omdat er simpelweg geen in de collectie zaten.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda