Prettige bediening door vakkundig en vriendelijk personeel

Gezien mijn leeftijd (85) heb ik met aanpassen van b.v. broeken nogal problemen. Personeel is zeer geduldig en behulpzaam.

Altijd prettig en naar volle tevredenheid geholpen

Ik lom al jaren bij v. Dal en ervaar" het klantzijn " hier als zeer prettig

Eén zin wordt één woord: PRIMA

Keuze is in orde, afhandeling en levering uitstekend

zeer goed

kundig en fijn personeel

Alles naar wens met goede adviezen.

Zie boven

Zeer snel geholpen na telefonisch contact

keuze goed

Al jaren vaste klant. Op sommige artikelen vinden we in de loop van de jaren de kwaliteit minder worden. retour zendingen terugbetaling verloopt traag

goed geholpen

goed geholpen met keuze en kleur combinaties.Ook het bestelde artikel via webside is keurig op tijd bezorgd.

Heel vriendelijk, goede uitleg en service was super

Heel goede uitleg, helpen je met goed en eerlijk advies, was super goed

Kennis van zaken

Wordt hier steeds goed geadviseerd,zelfs krijg ik advies als het wij niet staat om toch maar even rond te kijken.

Positief

Pnrima afgewerkt volgens de planning

altij goede service we komen al jaren in de winkel in Nieuwegein

Heel goede service

Een fijne en betaalbare winkel voor mannenmode!

Een gezellige winkel met een ongedwongen sfeer, personeel dat uiterst vriendelijk, deskundig en behulpzaam is. Van Dal beschikt over een ruim assortiment voor mannen van middelbare leeftijd. Zelf ben ik niet zo'n shopper, maar in de winkel in Nijkerk voelde ik me op m'n gemak en begrijp dan ook niet waarom er vaak gewinkeld moet worden in andere, vaak grotere plaatsen.

Altijd goed en service prima

Je wordt uitstekend geholpen bij je keuze en men draagt altijd meerdere mogelijkheden aan.

goede service

Wij zijn goed tevreden over de kwaliteit

Matig tevreden

Ik bezoek Uw zaak in Beek regelmatig ben echter niet tevreden met het feit dat als in de zaak iets voor mij besteld word ik daarvoor bezorgkosten moet betalen. Ophalen in de winkel is dan niet mogelijk. Vonden wij vreemd.

zeer tevreden

Goede producten

In één woord: uitstekend

Van 120 kg naar 102 kg, dat scheelt wel een maat. Uitstekend geholpen bij van Dal Herenmode in Barneveld bij het vinden van goed passende broeken die ook nog heerlijk zitten.

Prima geregeld allemaal.

Ik koop al bij jullie sinds de zaak in Middelharnis geopend is.

verzendkosten

jammer, dat men boven een bestelling van 100 euro nog verzendkosten moet betalen! Verder tevreden.

Positief

Kleine bestelling, prima verzorgd en bezorgd!

Heel erg goed

Goede kwaliteit en snelle afhandeling. Ook de terugbetaling. Super. Ik wil van Dal mannenmode in Arnhem bij deze een compliment geven voor de telefonische hulp en advies bij het bestellen van de kleding voor mijn 94 jarige vader die erg afgevallen was.

Vlotte levering met persoonlijke aandacht

Interesse gewekt door de uitnodigende advertentie met positief resultaat.

Geweldig!

Zeer mooie schoenen en sokken voor heren!!!! En een prachtige aanbieding top kwaliteit .

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda