Goed product en snelle levering! Heel tevreden.

prima verzorgd

Mijn bestelling werd prima en snel verzorgd en bezorgd. Op de ompakdoos staat een leuke puzzel waar je ook nog iets mee zou kunnen winnen. Als je de puzzel hebt opgelost en in wilt zenden door gebruikmaking van de QR CODE, dan blijkt de link dood te lopen. Dus, altijd GEEN prijs!

Voortreffelijke modeketen voor de man.

Bij van Dal Mannenmode voor elke smaak de juiste keuze door breed en gevarieerd aanbod.

Prima, winkel nog steeds

Na jaren naar Utrecht bij de buurman van de Dom v Utrecht gegaan eerst beetje bevreesd dat de winkel naar Woerden ging, maar we gaan nu alweer een paar jaar daar na toe en bevalt ons prima goede service .

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd. Mooie overhemden voor een schappelijke prijs.

Snelle reactie op mijn mail

Ging iets mis met de nota , er werd snel gereageerd en het werd opgelost. Prima service

Prima kleding en schoeisel

X

Royale keuze. Correcte levering

Goede kwaliteit en service.

Zoals ik al heb ingevuld goede kwaliteit en service.

Prachtig overhemden

De bestelling kwam snel, uitstekend verpakt en dr kwaliteit is zeer goed. Ik ben er erg blij mee.

Goede website en netjes afgeleverd.

Kwaliteitskleding tegen een goede prijs

Ik bestel regelmatig producten in de webshop en ben daar altijd buitengewoon tevreden over. Een enkele keer moet ik iets terugsturen en ook dat levert nooit problemen op. Ook als grotere man van 2 meter kan ik goed slagen en is er een ruime keuze voorradig. Voor mij dé plek om kleding te kopen.

Goede kwaliteit kleding

Leuke moderne herenkleding van goede kwaliteit

Telefonisch goed bereikbaar . Vriendelijke klantenservice. En snelle levering .

Na aanschaf van een te klein overhemd, prima en snel geholpen om dit verder te regelen.

Snelle levering en goedkoop.

Goede afhandeling en mooi op tijd.

snel en correcte antwoorden en leveringen

Zoals boven omschreven. Nu alleen wachten op het terugstorten van het geld voor de spullen die ik terug heb gestuurd. Maar met de ervaringen die ik boven genoemd heb neem ik aan dat dat ook goed zal gaan.

perfect

alles buitengewoon voor elkaar. en de stroopwafel maakt het echt helemaal af

Netjes geleverd

Super fijne zaak

Heel fijn personeel in Maassluis! Ruime mooie winkel,genoeg uitzoek en prima kwaliteit!

kan beter

goed verlopen verzending en het kleding stuk zag er netjes uit. tip; alleen heel jammer dat de doos zo groot was dat wel 10 vesten inpasten het was er maar een . zonde van het karton , de ruimte in de bestelbus en dus milieu onvriendelijker . zou handiger zijn dat de verpakking van de doos aangepast wordt op de grote van de inhoud.

Fijne zaak om bij te kopen, zowel internet als winkels

Het assortiment is compleet , ruime winkel(s) en vriendelijk en behulpzaam personeel

Primap

Was duiDElijk

Veel keuze, prettige mensen, mooie kwaliteit

Mooie winkel Veel keuze Prettige mensen Mooie kwaliteit

Gijzenveld 6