We zijn weer goed geholpen in Veenendaal

Weer geslaagd bij van dal Veenendaal leuke winkel en aardig personeel wij blijven terugkomen

1e Zending perfect verzorgd. Complimenten.

Bij een tweede zending kregen we een melding via mail, dat deze bezorgd was, echter geen levering te zien. Wij vinden dit een kwalijke zaak als klant zijnde omdat wij niet kunnen aantonen dat zending niet of wel ontvangen is. Dit is niet de schuld van Van Dal, maar de bezorger DHL. Zij zijn te beroerd om een kaartje in de bus te doen of aan te bellen. Dit is al veel vaker voorgekomen en iedere keer dezelfde discussie. TIP voor Van Dal, ga in zee met een betrouwbare pakketdienst. Verder alleen maar tevreden over Van Dal. Met vriendelijke groet, Math Penris.

Mooie spullen. netjes verstuurd.

Snelle levering. Netjes verpakt.

Heel goed.

De bestelling verschijnt meteen correct in mijn mail. Het versturen gaat perfect, en de achteraf betaling is goed geregeld.

Alles loopt zoals voorgesteld en daarom zeer tevreden.

Ik hoef me nergens zorgen om te maken omdat alles verloopt zoals vooraf is voorgesteld. Goed bezig Van Dal!

Snel en correct geleverd.

Keurig verpakt

Helaas was het overhemd te klein, dus het is terug gestuurd

goede service zoals afgesproken

goede service zoals afgesproken - goede kwaliteit producten en leuk om de versnapering in het pakketje te vinden - zeer attent . stany

Voldeed volledig aan mijn verwachtingen, Mooie kwaliteit.

Snel geleverd.

Bestelling wordt snel geleverd + een lekkere stroopwafel

Zoals altijd gewoon goed!

Goede kwaliteit, pasvorm en fijne stoffen. Leuk pakket om te ontvanfen!

Snelle afhandeling.

Leuke ervaring

zeer goed

Op tijd, en alles in orde.

Netjes afgeleverd met een leuk kaartje, en lekkere koek

Mooie kleding

De kleding was zeker zo mooi als op de foto. De levering was al na 2 dagen, lekker vlot.

Een fijne site om te snuffelen om uiteindelijk een keuze te maken. Top

Fijne winkel goed geholpen

Behulpzaam personeel goede mannen collectie

Top website en klantenservice

Er was iets verkeerd gegaan met de levering van mijn schoenen. Alles keurig hersteld en ik ben tussentijds telefonisch op de hoogte gehouden over de voortgang. Keurige en vriendelijke mensen bij klantenservice.

Prettig geholpen in de winkel in Zoetermeer, daarna online besteld omdat artikel niet in winkel aanwezig was.

Via de Webshop heb ik twee exemplaren van een broek (in verschillende kleuren) gekocht, waarvan ik er eerder al een had gekocht in een winkel (Van Dal in Nijmegen). De leverantie was razendsnel, de broeken zitten perfect.

geweldig

correct en stipt geleverd

mooie overzichtelijke aanbiedingen

heb een paar schoenen besteld prima verlopen

Grandioos

Klant vriendelijk kwaliteit perfect prijs ook goed

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda