Netjes en snel de bestelde spullen geleverd

Hele snelle levering van een top kwaliteit vest!

Ben tevreden over de snelle levering. En het product zag er hetzelfde uit als verwacht.

Ze nemen alle tijd of er in een ander filiaal nog de juiste maat of kleur aanwezig is

Goede communicatie

Goede communicatie en snel geleverd product ook zeer naar wens

Goed verzorgd en prima op tijd geleverd. Alleen te terug betalen laat nog op zich wachten

Erg tevreden

Erg tevreden

goede kwaliteit

in de winkel of via online inkopen gedaan, al lang vaste klant, service is goed, artikelen goed van kwaliteit, en als je online iets besteld krijg je ook nog eens dat lekkere koekje er bij, ik ben dik tevreden

Uitsekend

Goede ervaring en vooral mooi ingepakt! Helaas waren de schoenen te smal voor mijn man.

Het bestelde kledingstuk is keurig verpakt en bezorgd op de afgesproken datum.

Goed verzorgd en verpakt kledingstuk.

Mooi product, snelle levering!!

Over onze 1e kennismaking bij Van Dal Mannenmode zijn wij zeer tevreden. Mooi product, snelle levering en als verrassing een heerlijke lekkernij, leuk

Prima website

Keurig op tijd geleverd, mooie broek geweldige kleur alleen in de taille iets te strak, Echt heel erg jammer

——-

——

Heel goed te spreken over de kleding

zeer goed

verkoopster dacht goed mee om de juiste polo en blouse bij de broek te zoeken. ze kwam met een verrassende combinatie die ik zelf niet zo gevonden zou hebben. Toppertje.... ben blij met mijn aankopen loop er weer blits bij :)

Alles goed geregeld, snelle levering.

Gemakkelijk te bestellen, vragen worden snel beantwoord, door bijgeleverde stickers en beschrijving, gemakkelijke retourzending (indien nodig), bij mij gelukkig overbodig. Kortom; alles prima voor elkaar.

Klant nog echt koning

Kom al een aantal jaren bij van Dal in Baarle Nassau. Geweldig personeel niets is teveel. Alles word uit elkaar gehaald om te passen. Hoop nog lang klant te blijven.

Alles naar wens, supersnelle bezorging.

Super tevreden.

Zoals ik gewend was en ben van van Dal

Snel en goed

Zeer snelle levering en goed verzorgd.

je verkijkt je op de juiste kleur van de foto het is moeilijk inschatten.

Zeer goed.

Online besteld en snel in huis! Keurig verpakt met toegevoegd een leuke attentie.

Snelle levering! Leuk een prentje in de vorm van een heerlijke stroopwafel!

Netjes verpakt en met duidelijke retour gegevens. Persoonlijke note en koek leuk om te ontvangen

En erg leuke aanbieding

Uitstekende ervaring

Had af en toe naar de website gekeken en langs een van Dal winkel gelopen. Nu 3 keer iets besteld en ben razend enthousiast. Prachtige producten van uitstekende kwaliteit En uitstekende prijs kwaliteit verhouding Ga zeker ook in de van Dal winkels kijken

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda