Zoals altijd prima!

Een perfect t-shirt voor mijn man. Goede service!

Snelle levering van prachtige kleding

De kleding is in het echt net zo mooi en goed als dat ze op de site wordt getoond.

Heel goed!

Prima snelle levering! Complimenten!

Kwaliteit

Nu een paar keer besteld. Prachtige kwaliteit van blousen en truien. Ook op mail naar de klantenservice snel reactie! Super! Zo hoort het. #klantenbinding.

Goede service, mooie kledij

Fijn goede kwaliteit

van Dal goed/ DHL slecht

EEn afhaalpunt midden in de vesting Heusden, smalle straten, veel toeristen, hoe komen ze op het idee?

erg goed bevallen

vlot en goed bezorgd de pantalons zien er mooi uit,ik ben zeer tevreden.

Maten van bartlet broeken zijn niet op orde

Op 11 aug. jl kocht ik in de winkel in Middelharnis een Bartlet jeans maat 34/34, die perfect paste. Zomerbroeken waren in de sale maar niet veel keuze meer in de winkel, dus bestelde ik in de webshop nog twee zomerbroeken, ook van Bartlet en ook maat 34/34. die zouden toch dezelfde maat hebben als de eerder gekochte jeans. Helaas, deze waren aanzienlijk kleiner. Zeker twee maten. Van een strakke maatvoering is dus geen sprake. Dus moest alles weer teruggestuurd worden. Overigens was de afhandeling van de retourzending keurig en snel geregeld. Toch jammer

Prima bedrijf met matige webfolder

Uitstekende prijs/kwaliteit- verhouding. Snelle levering. Goede klantenservice met adequate klachtafhandeling. Aandacht is nodig voor de webfolder. De kleur op de foto week af van de kleur die vermeld stond in het onderschrift van de foto. Daarnaast deed zich nog het probleem voor dat de schoenen en schoenendoos niet matchten. Ik kreeg verkeerde schoenen in goede doos).

Goede service en snelle levering

Had nog nooit via internet besteld bij Van Dal,vroeger altijd in de zaak op het Domplein in Utrecht.Maar het internet bestellen is mij goed bevallen.

Fijne service

Prettig telefonisch contact.

zeer snelle levering

de leuke afhandeling van uw produkt. de snelheid. Ook in de winkel zijn wij zeer tevreden over U medewerkers. Zij geven een goed advies.

Perfekt zoals gewoonlijk

Jammer dat grotere maten niet meer voorradig waren !!!

Correct

Correct

Mijn ervaring met jullie is mij prima bevallen.

Snelle levering, mooie kwaliteit, iets retour ook weer snel je geld terug

Snelle levering, mooie kwaliteit, iets retour ook weer snel je geld terug

Totaalpakket aan klantvriendelijkheid.

Heldere en uiterst gebruiksvriendelijk website. Snelle en correcte afhandeling bestelling. Retourtechnisch zeer praktisch.

Top!! Goede beschrijving en op een leuke, snelle manier verzonden.

Goed gedaan van Dal. Leuk ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij en een leuke attentie. Snel geleverd.

Van begin bestelling op de website tot procedure levering en bezorging uitstekend!

Geen enkele op- of aanmerking (dienstverlening op deze manier beter als in de winkel)

Mijn bestelling snel en goed afgehandeld.

Nu al enkele keren wat besteld en steeds met goed resultaat en de kwaliteit van de producten zijn top.

Goed geholpen in de winkel en een goede duidelijke website. De prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en altijd goed geholpen in de winkels.

duim omhoog

Zowel in winkel als online perfect geholpen

Prima!!

Goede service keurig verpakt en….een lekkere stroopwafel toe.

Snelle bezorging

Prima verpakt, snel bezorgd, duidelijke website, uitstekende prijs/kwaliteit.

alles keurig en snel geleverd

alles netjes verpakt en snel geleverd als dank ook nog een lekkere koek erbij super

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda