De jas was te klein retour gedaan maat groter besteld en het bedrag van de kleine jas binnen een paar dagen teruggestort. En heel blij met de nieuwe jas

Heel prettig en snel bestellen goede kwaliteit .

Prettige website snelle afhandeling .In een woord een geweldige mannenmode shop .

Alles was perfect geregeld.

Alles was perfect geregeld.

Uitstekend !

Zeer snelle levering en keurig ingepakt Ook zit er altijd een lekkere traktatie bij en een handgeschreven kaart Het zijn de kleine dingen die het verschil maken!!

Altijd geweldige service en super mooie kleding.

Altijd geweldige service en super mooie kleding.

altijd goed

leuke heren mode

Prima prijs - kwaliteit verhouding.

De bestelde producten zijn telkens keurig netjes ingepakt en worden op de afgesproken bezorgd. Prijs - kwaliteit verhouding is prima. Echt aan te bevelen.

Prachtig mooie truien

Betrouwbaar

Totaal geen klachten

Goede kwaliteit, mooie kleuren, goede pasvorm en keurige, snelle verzending.

Super heel goede service

Super goed

Ik krijg geen overbodige berichten. De berichten die ik krijg zijn altijd aantrekkelijk met nieuwe collectie of leuke aanbiedingen. Na bestelling altijd snelle levering!

Wat een nette verpakking,de gehele doos met de inhoud is echt een cadeau voor herhaling vatbaar.

Voortreffelijk

Persoonlijk, juiste kleding, goede adviezen!

Gewoon helemaal goed

Ik kreeg precies wat ik besteld had, op het juiste moment, netjes verpakt, goeie retourfaciliteit -die ik niet hoefde te gebruiken- en voor mij dus gewoon: helemaal goed zo.

Goed zoals het hoort.

Goed, vlot en netjes afgewikkeld, zoals men verwachten mag en zoals het ook hoort te gaan.

Alles prima in orde.

Kleding voldoet aan de verwachting en een snelle levering.

Top zaak alles goed geregeld

Goede kwaliteit voor betaalbare prijs

Prijs kwaliteit klopt

Alleen hoe de broeken ingepakt waren was niet netjes. Geen ritsen of riemen dicht. Net of iemand er zo uitgestapt was

Goede ervaringen echter nu passen de schoenen niet en komen retour.

Perfect!!

Alles naar wens, goede maten past precies!

Vriendelijk

Vriendelijk personeel, mooie winkel, snelle levering

Heel fijne zaak

Ik ben heel goed geholpen door een vriendelijke verkoopster.

Alles was correct

Alles netjes snel en correct geleverd

Fijne winkel in Roosendaal

Winkelezoek Roosendaal prettig en behulpzaam. Snelle levering. Stroopwafel leuke verrassrng en op prijs gesteld. Pakket DHL gedeukt en beschadigd. Komt vaker voor bij DHL. Gelukkig zat in het pakket een pantalon.

Gijzenveld 6

4817 ZE Breda